Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Florinel Coman: E o înfrângere dureroasă, dar asta e diferenţa reală

Mijlocaşul Florinel Coman a declarat, luni seară, că înfrângerea din meciul cu Spania este una dureroasă, dar a apreciat că aceasta este diferenţa reală dintre cele două echipe.

"E o înfrângere dureroasă, cu o echipă foarte bună. Din păcate nu am reuşit nici să marcăm un gol, dar asta este, suntem bărbaţi, mergem înainte. Asta e diferenţa reală. Spania este o echipă foarte mare şi la toate meciurile sunt favoriţi. Nu ar trebui să ne pară foarte rău că nu am făcut faţă, nu fac nici alţi jucători mari din lume", a declarat Coman la Pro TV.

Spania a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), reprezentativa României, în ultima etapă a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. Jucătorii români nu au mai pierdut la acest scor de la meciul cu Serbia din martie 2010. Ei au ratat calificarea din preliminarii la turneul final, la care Bucureştiul găzduieşte patru meciuri, încă de etape trecută, când au pierdut, acasă, scor 0-2, cu Suedia. Tricolorii se mai pot califica la Euro-2020 dacă, în martie, vor câştiga play-off-ul din Liga Naţiunilor.

Sursa : news.ro

Recomandari