Antena Căutare

CFR Cluj, invinsa acasa de Viitorul Constanta! Ioan Andone: "A fost cel mai slab joc al nostru din campionat!"

Partida din etapa a doisprezecea a Ligii 1 s-a terminat 1-0 pentru oaspeti, chiar daca gazdele au jucat cu un om in plus din minutul 60. Suporterii au spus povestea partidei la sfarsitul intalnirii cand i-au huiduit pe elevii lui Andone, iar pustii lui Hagi s-au bucurat de aplauza si urale.

CFR Cluj, invinsa acasa de Viitorul Constanta! Ioan Andone: "A fost cel mai slab joc al nostru din campionat!"
| gsp.ro

CFR ul a aratat ca o echipa lipsita de idei si de solutii in fata echipei din Constanta. Baietii lui Andone nu au reusit sa-si faca jocul chiar daca aveau in fata jucatori tineri si mai lipsiti de experienta. Singura reusita a intalnirii l-a avut in rol principal pe Iancu care a materializat o pasa stralucita a lui Dica, si a impins mingea in poarta lui Felgueiras. In rest, nu s-a evidentiat nimeni din lotul fostei campioane, mai ales ca din minutul 60 au jucat cu un om in plus. Dica a fost eliminat pentru ca i-a pus o talba pe tibie lui Cadu.

Tineretea a invins

Viitorul Constanta continua sa promoveze copii talentati in Liga I. Echipa lui Hagi are in componenta foarte multi jucatori nascuti dupa Revolutie, majoritatea facand parte si din primul 11 pe care echipa il prezinta la fiecare meci. In meciul contra CFR-ului, Viitorul a titularizat al 19-lea jucator nascut dupa 1989 si folosit in acest sezon. In plus intre cei prezenti pe teren au fost doar doi jucatori cu ceva mai multa experienta in spate: Dica (32 de ani) si Ionut Larie ( 25 de ani).

Viitorul detine si cel mai tanar marcator din acest sezon (Iancu, nascut in 1994), dar si cel mai tanar jucator utilizat in acest tur (Ionut Vana, nascut pe 20.02.1995).

Jucatori tineri folositi de Viitorul in acest sezon al Ligii 1: Mladen (anul nasterii 91), Bejan (91), Putanu (94), Carstocea (92), Chitu (91), Benzar (92), Lazar (91), Rusu (90), Iancu (94), Onicas (90), Herea (90), Albu (91), Gavra (93), Tosca (92), Balasa (95), Alibec (91), Vastag (94), Vana (95) si Buzbuchi (93).

"Am facut cel mai slab joc de campionat. Cand pierzi acasa, nu te mai poti gandi la titlu. Ne ramane incercarea de a iesi din grupele Champions League" (Ioan Andone)

"Meci de meci suntem mai puternici. Am avut si sansa cu CFR, dar baietii s-au luptat si au meritat victoria. Un succes pe terenul campioanei inseamna foarte mult pentru acesti tineri. E o victorie mare pentru echipa" (Gheorghe Hagi)

Dupa aceasta intalnire, Viitorul Constanta este la doar doua puncte distanta de CFR Cluj. Echipa lui Andone este pe locul opt in clasamentul Ligii I, cu 16 puncte, iar echipa lui Hagi este pe locul 12, cu 14 puncte stranse.

Dinamovistii nu se intorc in "Groapa" pentru meciul cu Bistrita! Elevii lui Bonetti joaca in conditii speciale... Mario Balotelli a fost premiat pentru extravaganta! Atacantul a primit "Tapirul de Aur"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x