Antena Căutare

Fostul campion mondial la box, Vladimir Klitschko, salvat de garda de coastă spaniolă de pe un iaht în flăcări

Fostul pugilist Vladimir Klitschko a fost salvat, în noaptea de duminică spre luni, de pe un iaht în flăcări, pe care se afla împreună cu familia şi cu prietenii săi. Klitschko se afla în vacanţă cu familia în zona Mallorca.

Fostul pugilist Vladimir Klitschko a fost salvat, în noaptea de duminică spre luni, de pe un iaht în flăcări, pe care se afla împreună cu familia şi cu prietenii săi.

“Fii atent ce îţi doreşti: soarta a luat prea în serios dorinţa mea de ‘ceva adrenalină’ şi călătoria noastră cu vasul de duminică noapte s-a terminat cu ambarcaţiunea luând foc şi cu familia şi prietenii fiind evacuaţi de garda de coastă şi de pompieri. Nu vă faceţi griji: suntem cu toţii bine!”, a scris Klitschko pe Twitter, ataşând şi un filmuleţ.

Be careful what you wish for: fate took my wish for “some ” a bit too literally and our boat-trip Sunday night ended up in our boat and family & friends being evacuated by coast guard and fire rescue-team. No worries: we are all fine!

— Klitschko (@Klitschko)

Klitschko se afla în vacanţă cu familia în zona Mallorca.

Vladimir Klitschko, acum în vârstă de 43 de ani, s-a retras din activitatea sportivă în august 2017.

Sursa : news.ro

CE U21: Israelianul Orel Grinfeld va arbitra semifinala Germania - România... Radu Boboc: "Am dat opt goluri în două meciuri. Cred că şi ei trebuie să se teamă de noi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x