Antena Căutare

Fostul campion mondial la ciclism Jack Bobridge, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru trafic de droguri

O lungă anchetă desfăşurată în cluburile de noapte din Perth a arătat că Bobridge era furnizor de ecstasy pentru un dealer, Alex McGregor, de asemenea fost rutier profesionist.

Arestat în 2017, la un an după ce s-a retras din activitate, campionul mondial la ciclism pe pistă şi dublu medaliat olimpic Jack Bobridge a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru trafic de droguri.

El s-a retras din activitate la 27 de ani, la finalul anului 2016, fiind bolnav de poliartrită reumatoidă.

O lungă anchetă desfăşurată în cluburile de noapte din Perth a arătat că Bobridge era furnizor de ecstasy pentru un dealer, Alex McGregor, de asemenea fost rutier profesionist.

Procurorul Joel Grinceri a vorbit despre viaţa lui Bobridge, devenit consumator de cocaină de-a lungul carierei când s-a instalat în Spania, şi devenit traficant de droguri la revenirea în Australia. Avocatul său, Sam Vandongen, şi-a apărat clientul, spunând că acesta a fost un om tentat de un stil de viaţă marcat de ieşiri nocturne şi consum de droguri în Spania. Bobridge nu va putea fi eliberat condiţionat decât începând cu 2022.

Sursa : news.ro

Fostul guvernator al statului Rio de Janeiro, Sergio Cabral, spune că a plătit două milioane de dolari pentru a cumpăra ... Fotbalistul lui Real Madrid, Raphaël Varane, subiectul unui documentar Amazon Prime Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x