Antena Căutare

Fostul fotbalist Darko Kovacevici, atacat cu focuri de armă în faţa locuinţei lui

Fostul fotbalist sârb Darko Kovacevici a fost atacat cu focuri de armă, marţi, în faţa locuinţei lui din Atena, informează mirror.co.uk.

Kovacevici, 46 de ani, a fost atacat de două persoane după ce şi-a parcat maşina. El a ajuns la spital cu răni la mână şi la genunchi, dar nu de la gloanţe, ci în urma faptului că s-a aruncat la pământ pentru a se feri.

Poliţia a găsit incendiată maşina folosită de agresori, un automobil Smart, în apropierea locului atacului.

"Am văzut un om coborând din maşină şi venind cu un pistol îndreptat înspre mine. M-am aruncat instinctiv şi el a tras, apoi a urcat în maşină şi a dispărut", a declarat Kovacevici, la ieşirea din spital.

Deocamdată nu se cunosc motivele atacului. Maşina a fost identificată ca aparţinând unei persoane din Messinia, o zonă din sud-vestul Peloponezului. Automobilul nu fusese declarat ca furat.

Poliţia nu a reţinunt deocamdată pe nimeni în acest caz.

În cariera de fotbalist, Kovacevici, 59 de selecţii în naţionala Serbiei, a jucat la echipe ca Steaua Roşie Belgrad, Sheffield Wednesday, Real Sociedad, Juventus, Lazio şi Olympiacos Pireu.

Sursa : news.ro

Roger Federer, Rafael Nadal şi Serena Williams vor participa la meciuri demonstrative pentru ajutorarea victimelor incen... Raluca Olaru şi Dalila Jakupovici, eliminate în sferturile de finală ale probei de dublu de la Shenzhen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x