Antena Căutare

Fostul mare tenismen, Ion Țiriac, împlinește astăzi 80 de ani! Cine este femeia cu 37 de ani mai tânără care i-a furat mințile

Potrivit unui top realizat de americanii de la Forbes, Ion Țiriac a ajuns printre cei mai bogați oameni din lume. Fostul mare tenisman are acum o avere impresionantă, ocupând locul 1.818 la nivel mondial. El a urcat 49 de poziții mai sus față de anul precedent.

Astăzi Ion Țiriac, legenda tenisului românesc, împlinește frumoasa vârstă de 80 de ani! La mulți ani, maestre! Cum arată femeia care i-a furat inima marelui tenismen

După o carieră de succes, Ion Țiriac a ajuns printre cei mai bogați oameni din lume. Fostul mare tenisman are acum o avere impresionantă, ocupând locul 1.818 la nivel mondial. El a urcat 49 de poziții mai sus față de anul precedent.

Țiriac a urcat în topul Forbes

Țiriac are o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari, fiind astfel cel mai bogat om din România. Primele trei locuri în topul întocmit de Forbes sunt ocupate de Jeff Beszos (131 miliarde de dolari), Bill Gates (96,5 miliarde de dolari) și de Warren Buffett (82,5 miliarde de dolari). Ion Țiriac a ajuns lider în topul celor mai bogați sportivi la nivel global.

Este primul miliardar din ţară şi cel mai avut sportiv din lume. Averea lui Ion Ţiriac este exact dublă faţă de cea a lui Michael Jordan. „Nu a făcut niciodată mai mult decât câteva milioane de dolari ca sportiv, dar în doar câţiva ani de afaceri a acumulat peste 100 de milioane de dolari. În 2000, averea sa era estimată la 500 de milioane de dolari, în 2005 la 900 de milioane, în 2007 la un miliard de dolari. În 2013, Ion a fost inclus în International Tennis Hall of Fame. “, ne informează celebritynetworth.com.

Povestea de dragoste pe care o trăiește Ion Țiriac cu Irina Deleanu

La cei 80 de ani ai săi, cel mai bogat om din România are în continuare succes la cele mai frumoase și sexy femei. Actuala poveste de iubire a celebrului om de afaceri este una cât se poate de discretă, dar frumoasă.
Potrivit fanatik.ro, Ion Țriac și-a găsit în sfârșit liniștea și fericirea în brațele unei femei, cu mult mai tânără. Este vorba despre Irina Deleanu, fosta campioană la gimnastică ritmică. Frumoasa atletă în vârstă de 43 de ani a fost surprinsă în nenumărate alături de cunoscutul om de afaceri și, chiar dacă cei doi continuă să păstreze discreția, este mai mult decât evident că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. După trei relații eșuate, doar fostul tenismen a reușit să îi readucă zâmbetul pe buze.

Fostul mare tenismen, Ion Țiriac, împlinește astăzi 80 de ani! Cine este femeia cu 37 de ani mai tânără care i-a furat mințile

Fostul mare tenismen, Ion Țiriac, împlinește astăzi 80 de ani! Cine este femeia cu 37 de ani mai tânără care i-a furat mințile

Tenismenul Ion Țiriac

În tenis, Ion Țiriac s-a remarcat în jocul la dublu alături de Ilie Năstase. Ce doi au câștigat turneul de la Roland Garros în 1970. Ion Țiriac și Ilie Năstase au mai câștigat și alte turnee de tenis: Foro Italico, Open Philadelphia Indoor (1970), Monte Carlo Open, Open Suedia, Italian Open și Canadian Open (1972), Arymehr Cup (1977). Țiriac a făcut parte și din echipa de Cupă Davis a României, tot alături de Ilie Năstase, disputând trei finale, cu SUA, în 1969, 1970 și 1972. După retragere, Ion Țiriac a fost antrenor de tenis pentru: Ilie Năstase, Guillermo Vilas, Mary Joe Fernández, Goran Ivanišević and Marat Safin. Ion Țiriac a fost managerul lui Boris Becker, tenismen german de clasă mondială, timp de aproape 10 ani.

Omul de afaceri Ion Țiriac

Ion Țiriac a devenit singurul român din topul Forbes al celor mai bogați oameni din lume. Ion Țiriac are afaceri în imobiliare, transport aerian și benzinării. Țiriac deține o parte din asiguratorul Allianz-Țiriac, unul dintre cei mai mari din România, dar și mai mulți dealeri auto pentru mai multe mărci de prestigiu, prin Țiriac Auto. Omul de afaceri are în proprietate și compania aeriană Țiriac Air, cu o flotă de avioane și elicoptere de lux .

Cât muncește Ion Țiriac

Toate aceste rezultate nu vin peste noapte și a fost nevoie de multă muncă pentru a ajunge aici. Ion Țiriac, în vârstă de 80 de ani, susține că muncește în prezent aproximativ 20 de ore pe zi. Omul de afaceri se trezește de la 05:30 și lucrează până la 01:00 - 02:00 noaptea.

Flavius Biea atacă centura IBA Intercontinental, în iunie, la Timișoara contra unui pugilist originar dintr-o zonă celeb... Ea este femeia despre care se spune că ar fi iubita celebrului Ion Țiriac. Este cu 37 de ani mai tânără!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x