Antena Căutare

Fostul presedinte al CIO, Juan Antonio Samaranch, a murit

Juan Antonio Samaranch, fostul presedintele al Comitetului International Olimpic, a murit la varsta de 89 de ani, intr-un spital din Barcelona. Spaniolul a fost internat ieri, cu grave probleme cardiace. Samaranch este unul dintre cei mai longevivi presedinti ai Comitetului Olimpic, cu peste 20 de ani in fruntea institutiei.

In varsta de 89 de ani, fostul presedinte al CIO a fost internat de mai multe ori in ultimi ani, ultima data, in octombrie 2009, dupa ce s-a simtit rau in timp ce se afla la Monaco.

In 2007, Samaranch a fost spitalizat din cauza unor probleme cardiace, iar in 2001 a stat mai mult timp in spital, cu diagnosticul oboseala cronica, dupa ce a parasit presedintia CIO.

Juan Antonio Samaranch a fost presedintele CIO in perioada 1980-2001, iar in acest moment este presedinte de onoare.

Guvernul regional catalan a anuntat ca sicriul cu trupul neinsufletit al lui Samaranch va fi depus, joi, intr-o capela de la sediul "Generalitat" pentru ca locuitorii Barcelonei sa-i poata aduce un ultim omagiu.



INVESTIGATIE GSP/ Baza sportiva distrusa ca sa devina buna de "imobiliare"... Atletul american LaShawn Merritt va fi suspendat provizoriu dupa ce a fost depistat pozitiv cu DHEA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x