Antena Căutare

Fotbal la celofan: Beckham ramane in forma cu impachetari

David Beckham continua sa joace fotbal si la 37 de ani. Mijlocasul lui LA Galaxy pare ca a gasit reteta ramanerii in forma, iar impachetarile in celofan sunt metoda perfecta pentru a tine pasul cu mai tinerii sai coechipieri.

Beckham nu se da in laturi de la nimic atunci cand vine vorba de pastrarea formei fizice, iar asta s-a vazut la cel mai recent meci al lui LA Galaxy. Schimbat in minutul 76 al partidei cu Earthquakes, “Beks” a fost impachetat imediat in folie de unul dintre oamenii din staful echipei sale.

Tehnica este folosita pentru mentinerea unei temperature ridicate a muschilor si se utilizeaza, in general, dupa accidentari.

Trecut in cariera sa pe la Manchester United, Real Madrid sau Milan, David Beckham ramane si la 37 de ani un om important in angrenajul americanilor de la LA Galaxy. Mijlocasul se descurca excelent in acest sezon de MLS, reusind sa marcheze de 7 ori in cele 27 de aparitii.

Video Emotionant! Muamba s-a intors pe stadionul unde era sa-si piarda viata... Schimbari la U Cluj: Noii actionari l-au pus antrenor pe Marius Sumudica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x