Antena Căutare

Fotbalistii de la FC Timisoara, pusi sub sechestru

Clubul timisorean nu si-a achitat nici macar datoriile curente, iar in ce priveste cele istorice lucrurile sunt mult ami incurcate. Organele fiscale din Timis au blocat din nou conturile clubului si au pus sechestru asigurator pe bunurile imobile. Mai grav este ca acum Fiscul a blocat si dreptul clubului de a dispune de drepturile de joc ale jucatorilor. Cu alte cuvinte, fiscul a pus sub sechestru fotbalistii clubului.

"Conditia de pasuire la plata pentru datoriile mai vechi era ca ei sa achite obligatiile curente, conform legii. Nu si le-au platit. Din aceasta cauza au fost dispuse masurile necesare pentru recuperarea sumelor"


"E o decizie care ne afecteaza de mai bine de doua saptamani. Legat de aceasta problema se poate discuta ore intregi. E multa obtuzitate si rautate in aceasta decizie. O sa incercam sa rezolvam problema, dar pasii nu sunt chiar asa de simpli", a declarat Gheorghe Chivorchian, directorul executiv al clubului timisorean de fotbal.

Situatia financiara a clubului s-a degradat vizibil in ultimul an. Numai in luna iulie, datoriile cumulate de Poli catre terti treceau de trei milioane de euro. Taxelor catre stat, salariilor si diverselor plati pentru utilitati li se adauga inclusiv litigii pierdute in instantele fotbalistice. Ultimul caz de acest gen e cel al lui Gigel Bucur, caruia Marian Iancu nu i-a achitat ultimele doua salarii, adica 25 de mii de euro. Jucatorul, plecat intre timp la Kuban Krasnodar, a dat in judecata clubul si a obtinut o decizie definitiva, la Comisia de Recurs a LPF.

Finalul a fost unul incendiar cu executori judecatoresti. Fata de veniturile care au construit bugetul sezonului 2008-2009, Poli a pierdut deja peste patru milioane de euro, in vreme ce datoriile au crescut semnificativ. Consiliul Judetean Timis a taiat aproximativ un milion de euro din sprijinul financiar anual alocat echipei.

sursa:Jurnalul.ro


Caroline Wozniacki, noul lider in ierarhia WTA... F1: Michael Schumacher, amenintat ca va fi dat afara de la Mercedes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x