Antena Căutare

FOTO: Banner scandalos apărut în Italia după decesul lui Davide Astori. Mesaj șocant afișat de fanii unei echipe din Serie B

Lumea fotbalului a fost cutremurată ieri de decesul căpitanului celor de la Fiorentina, Davide Astori. Acesta a murit chiar înaintea meciului pe care echipa sa trebuia să-l joace pe terenul lui Udinese, în etapa a 27-a din Serie A. La aflarea veștii dispariției lui Astori, lumea fotbalului a reacționat și mii de mesaje din toate zonele fenomenului s-au îndreptat către Florența.

Într-o lume a fotbalului complexă, cu grupări fanatice, a existat și un mesaj de-a dreptul șocant apărut după decesul lui Davide Astori. Acesta vine tocmai din Italia, acolo unde ultrașii unei echipe de Serie B au postat un banner fără nicio legătură cu umanitatea.

Fanii lui Bari au șocat întreaga Italie și au afișat, pe un pod din oraș, un banner uriaș pe care au scris: ”De ce Astori și nu Masiello ?”.

FOTO: Banner scandalos apărut în Italia după decesul lui Davide Astori. Mesaj șocant afișat de fanii unei echipe din Serie B

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prin acest mesaj, fanii lui Bari fac trimitere la un scandal cu pariuri și meciuri trucate, în care a fost implicat fostul jucător al lui Bari, Andrea Masiello, în urma căruia Bari a retrogradat. Totul s-a întâmplat la finalul sezonului 2010-2011, când Masiello și-a dat un autogol în meciul Bari - Lecce 0-2, după care Lecce a scăpat de retrogradare, iar Bari s-a dus în Serie B.

Formaţia lui Masiello, Bari, era deja retrogradată înaintea meciului cu Lecce, din penultima etapă a Serie A a sezonului 2011-2012. Rivalii aveau disperată nevoie de succes pentru a rămâne în prima ligă, rezultat pe care l-au şi reuşit, graţie autogolului lui Masiello din minutul 81.

Ulterior, fundaşul a recunoscut că a primit bani pentru a-şi marca în proprie poarta şi a asigura victoria lui Lecce. ”Am luat bani pentru a facilita victoria adversarilor. Am vrut să îi înapoiez, dar mi-a fost frică”, a mărturisit Masiello.

Caz cutremurător în fotbalul românesc. Arbitrul Radu Petrescu a primit un verdict crunt din partea medicilor, însă a lup... ULTIMĂ ORĂ: Anchetă penală deschisă în Italia după decesul lui Davide Astori. Anunțul Procuraturii din Udine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x