Antena Căutare

FOTO! David Beckham isi arata noul tatuaj, la plaja!

Sportivul a petrecut o zi minunata alaturi de cei trei baieti, la surf, in Los Angeles, ocazie cu care David si-a aratat cel de-al 33-lea tatuaj al sau

La doar cateva zile de la declaratia sotiei sale, Victoria Beckham, conform careia aceasta i-a oferit un voucher pentru un nou tatuaj, cu ocazia implinirii a 38 de ani, David isi arata cel mai nou desen. Cei patru barbati ai familiei par sa se distreze de minune pe plaja din Los Angeles, imortalizand cele mai importante momente.

In timp ce noul model nu este deocamdata clar, tatuajul de pe partea dreapta a pieptului fostului fotbalist este un portret al lui Iisus, ridicat din mormant de trei heruvimi, cei din urma reprezentandu-i pe baietii sai: Brooklyn, Romeo si Cruz. In noua "achizitie" a lui David, se poate observa conturul unei femei, luandu-si revansa fata Harper Seven, cel mai mic membru al familiei, relateaza Daily Mail.

Acesta pare sa fie cel de-al 33-lea tatuaj al sportivului. "Eu am 32 si nu regret niciunul dintre ele. Toate au o semnificatie", declara Beckham inainte de ziua lui.

David a lansat recent noua sa campanie pentru David Beckham Bodywear la H&M.

Foto: Daily Mail

Gigi Becali, prima sanctiune in inchisoare. Vezi ce a facut omul de afaceri!... Grupa de foc pentru Pandurii in grupele Europa League! Adversari sunt Fiorentina, Dnepr si Pacos Ferreira...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x