Antena Căutare

FOTO: Denis Alibec, OUT de la FCSB ? Unde a fost surprins atacantul în ziua în care echipa sa juca împotriva campioanei

Ruptura dintre cel mai scumpa atacant cumpărat de Gigi Becali în ultimii ani, Denis Alibec, și FCSB este una aproape definitivă. În ziua în care echipa sa avea cel mai greu meci al finalului de an 2017, contra Viitoruluim, campioana en-titre, vârful se distra la munte.

După ce Nicolae Dică l-a lăsat în afara lotului pe Denis Alibec pentru meciul cu Viitorul, câştigat de FCSB cu 2-0, atacantul nu a mai rămas în Bucureşti pentru a-şi urmări colegii și a ales să plece la munte, pentru a profita de zăpadă.

La finalul meciului cu echipa din Ovidiu, Nicolae Dică a fost extrem de rece în comentarii față de Alibec. ”Nu am mai vorbit cu Denis în ultima perioadă față în față. Eu nu am de unde să știu ce își dorește Denis Alibec, întrebați-l pe el. Dacă va avea o ofertă bună pentru el și pentru club, cu siguranță va pleca”, a spus antrenor FCSB-ului despre situația jucătorului.

Alibec are un sezon mai mult decât modeste din punct de vedere sportiv. Deși e vârf, acesta nu a marcat niciun gol în acest sezon al Ligii 1, singurele sale reuşite venind în meciuri de Liga Campionilor şi Europa League.

foto: gsp.ro

Tragedie în sportul românesc. Un fost mare sportiv și-a pierdut viața într-un cumplit ACCIDENT DE MAȘINĂ!... ”Farmecul vieții” trăiește, dar nu în Giulești. Rapid a murit, dar doi antrenori crescuți în spiritul alb-vișiniu scriu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x