Antena Căutare

FOTO: Michael Oliver nu a distrus doar pe Juventus! Un parior, nenorocit de decizia englezului din ultima secundă

Michael Oliver nu a fost un ”om negru” doar pentru Juventus Torino în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor cu Real Madrid, ci și pentru un curajos parior. Acesta din urmă a ratat un bilet fabulos jucat pe meciurile AS Roma - Barcelona și Real Madrid - Juventus. Totul din cauza arbitrului britanic.

Eroul nostru a anticipat cu o inspirație incredibilă cele două dueluri italiano-spaniole din ”sferturile” Ligii. A jucat ”AS Roma - Barcelona 3-0” și ”Real Madrid - Juventus 0-3”. Până în minutul 90+3 al meciului de pe ”Santiago Bernabeu”, pariorul avea în buzunar peste 8000 de euro cu doar 2 euro mizați.

”Minunile” de la Roma și Madrid primeau cote fabuloase: 61 trupa lui Di Francesco și 68 cea a lui Allegri. Penalty-ul lui Michael Oliver din prelungirile meciului de pe ”Bernabeu” avea să-l șocheze pe curajosul parior. Ronaldo a marcat, a dus scorul la 1-3, a calificat Realul, iar pariorul nostru a rămas în lacrimi!

FOTO: Michael Oliver nu a distrus doar pe Juventus! Un parior, nenorocit de decizia englezului din ultima secundă

ULTIMA ORĂ! Gigi Becali a anunțat prima plecare de la FCSB. Evoluțiile slabe i-au fost fatale jucătorului adus anul trec... Veste importantă pentru microbiști! Ce se întâmplă cu Stadionul Giulești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x