Antena Căutare

FOTO! Pe Tiger Woods il stiti! Acum facem cunostinta cu Lindsey Vonn, noua sa iubita

Tiger Woods isi pune ordine in viata personala dupa agitatia din ultima perioada. Recent, jucatorul american de golf a recunoscut ca a inceput o relatie cu Lindsey Vonn, cea mai buna schioare din Statele Unite.

Sportivul la sportiv trage! Tiger Woods pare ca si-a gasit in sfarsit linistea pe plan sentimental. Dupa scandalul de infidelitate in care a fost implicat, celebrul jucator de golf a anuntat ca a dat frau sentimentelor si a debutat intr-o noua relatie.

A TOPIT ZAPADA! VEZI MAI MULTE POZE CU LINDSEY VONN, NOUA IUBITA A LUI TIGER WOODS

Sufletul pereche al lui Woods a venit tot din lumea sportului. Vorbim despre Lindsey Vonn, campioana mondiala si olimpica la schi alpin. La inceput doar se salutau, apoi au devenit prieteni, pentru ca, in final, sa ajunga sa locuiasca impreuna.

"Am fost prieteni de mai mult timp, dar in ultimele luni ne-am apropiat foarte mult si am ajuns sa locuim impreuna. Ne dorim sa ne continuam relatia ca un cuplu normal, dar in acelasi timp sa ne concentram si pe vietile sportive", a fost mesajul postat de Tiger Woods pe retelele de socializare.

"Sunt foarte fericita. Nu cred ca mai era un secret, dar daca este nevoie de-o confirmare, atunci va spun ca sunt cu Tiger Woods. Nu va pot spune mai mult pentru ca vreau ca lucrurile sa ramana intre noi, familie si prietenii apropiati", a confirmat Lindsey Vonn.

Cazatura care i-ar fi putut incheia cariera

La inceputul lunii februarie, Lindsey Vonn a fost transportata de urgenta la spital dupa o cazatura suferita in timpul probei de Super G. Schioarea a fost transportata de urgenta la spital, acolo unde i-a fost reconstruit genunchiul, puternic afectat de impact. Medicii erau rezervati in privinta sanselor de continuare a vietii sportive, dar recuperarea a decurs foarte bine, iar sportiva din Statele Unite se pregateste sa participe la Olimpiada de Iarna din 2014.

"Daca voi putea sa ma antrenez cu o saptamana inainte de inceputul Jocurilor Olimpice, atunci voi participa fara probleme in probele mele preferate. A fost un accident urat, dar ceea ce mi s-a intamplat a fost consecinta cea mai putin grava in cazul unor asemenea cazaturi. Dupa impact, durerea era atat de mare incat nu stiam ce mi s-a intamplat exact. Am avut noroc, iar cariera, la fel ca si viata, vor merge inainte pentru mine", a declarat sportiva in varsta de 28 ani.

VIDEO! "Kawasaki" Popa e minciuna! Un portar din Egipt revine intre buturi pe motocicleta... Trecutul si prezentul si-au dat mana la Real Madrid! Ronaldo, premiat de Di Stefano...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x