Antena Căutare

FOTO & VIDEO! 6 explicatii pentru infrangerea Stelei din meciul cu Twente

Ghinionul nu poate fi o explicatie pentru infrangerea de joi seara a Stelei, scor 0-1, in fata celor de la Twente. Desi ros-albastrii si-au creat mai multe ocazii de gol si au dat impresia ca pot controla meciul in unele momente, portarul lor, Mihaylov s-a intins sa apere doar trei mingi de pe cadrul portii.

1. Dananae a intrat prost in meci si nu a convins pana la pauza, cand a fost schimbat.

De evolutia fundasului lateral drepta s-a convins si arbitrul britanic care deja din minutul 15 ii acorda cartonas galben pentru un al doilea fault si proteste. Pana la pauza s-a prins si Ilie Stan de forma sa slaba si l-a schimbat, dupa ce il trimisese la incalzire pe Martinovic inca din minutul 21.

Partea dreapta a Stelei a parut fragila inca din minutul 23, cand John a reusit cu usurinta sa treaca si sa aduca baloane periculoase in careu.

2. "Si un somn al lui Tatarusanu", cum a fost caracterizata cel mai bine evolutia portarului Stelei, de catre finantatorul Gigi Becali dupa meci.

Tatarusanu a iesit inca din primele minute mult in afara liniei portii. Acesta a parut nesigur din minutul 24 cand a sarit neinspirat la un corner al adversarilor.

3. Lipsa jocurile oficiale pentru stelisti. A spus-o imediat dupa meci, in zona mixta, Pablo Brandan. Echipa, chiar daca a aratat pana la finalul jocului o forma fizica buna nu a legat prea mult jocul la mijloc. Twente a venit la Bucuresti dupa 5 meciuri in campionat, din care a obtinut trei victorii.

4. Suspendarea lui Bourceanu care a transformat Steaua intr-un vagon de fundasi si o duzina de atacanti. Daca incercai sa gasesti solutii pe banca de rezerve, de acolo rasarea eterna speranta Radut.
Lipsa lui Bourceanu a inseamnat si lipsa unui capitan, doar Martinovic reusind sa impulsioneze echipa in a doua repriza.

Vezi mai jos mai multe imagini de la meci!

5. Profesionalismul. Batavii au fortat exact cat a fost nevoie pentru un "perfect result".

"High tempo"-ul de echipa profesionista a facut diferenta dintre jucatorii celor doua echipe. Olandezii au stiut cand sa forteze. Despre golul lui John, antrenorul englez a comentat ca este un gol "with all the head", in urma unei actiuni cerebrale.

Si in acest conditii, McClaren a vorbit cu multa modestie despre joc, la conferinta de presa."Speram sa obtinem un rezultat bun saptamana viitoare", a mai spus acesta. Totusi, McClaren a fost inamicul public al suporterilor stelisti. La anuntarea echipelor, tehnicianul englez a fost huiduit timp de un minut.

"I'm getting older and I'm loosing my memory", a comentat Steve McClaren la conferinta de presa, intrebat despre diferenta dintre Steaua de joi seara si cea de acum 6 ani, din meciul cu Midlesborough.

In schimb, fratii Costea pasau cu calcaiul in minutul '87.

Steaua - Twente 0-1 / Inghetati de Ola John

6. Prima pasa utila a lui Bicvalvi a venit abia in minutul '70.

Chiar daca si Cristi Tanase a fost neatent in prima repriza la cateva baloane, iar Prepelita a fost depasit de minge la gol, Bicvalvi nu a reusit mai nimic aseara. La un singur atac al oaspetilor mijlocasul la inchidere a reusit o deposedare de efect din spate. 21 de recuperai reusite a reusit Steaua, in timp ce rivalii de aseara au reusit mult mai multe, 34.

In schimb, Tanase a prins un sut foarte bun in minutul '78, ceea ce se cerea de la un mijlocas, si in general, a convins mai mult dupa ce a fost mutat in centru dupa intrarea lui Mihai Costea.

Lui Bicvalvi nu i-au reusit nici centrarile, irosind in minutul '70 o ocazie foarte buna a Stelei, dupa ce a trimis mingea ca la handbal in careu, la semi-inaltime.

Atmosfera la meci

-Singurul loc calduros era restaurantul de la stadion, plin atat inainte de meci cat si la pauza.

- Ala fumeaza acolo! Unde?" Stewarzii erau alertati de spectatori pentru neregulile de pe stadion. In rest acestia au fost foarte multi si bine organizati.

- Duckadam a venit cu 15 minute inainte de inceperea meciului si se intretinea cu suporterii de la tribuna oficiala.

- Gazonul de joc era peticit de foarte multe carouri de iarba in locurile unde a fost afectat de ger.

- Inainte de intrarea echipelor organizatorii au intretinut atmosfera cu un remix al clasicei melodii Star Wars-The Imperial March.

VIDEO! In momentul in care echipele au intrat pe teren peluza nord a stelistilor a afisat portretul lui Mihaita Nesu din mii de cartoane.

Sub coregrafie a aparut mesajul "Luctor et Emergo", adica "Lupt si inving" in limba latina.

Fostul fundas al Stelei le-a raspuns imediat pe facebook: "Va multumesc din suflet ca v-ati gindit la mine!!!"




Vezi mai jos mai multe imagini de la meci!

Foto/Video: A1.ro

F1: Vitali Petrov ii ia locul lui Jarno Trulli la Caterham... Manchester United si City inving in deplasare. Vezi rezultatele din Europa League!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x