Antena Căutare

FRF a anunţat oficial UEFA că rămâne în proiectul Euro de anul viitor

Federaţia Română de Fotbal este una dintre primele asociaţii-gazdă care anunţă confirmarea că rămâne în proiectul de organziare a turneului final al Campionatului European, amânat pentru 2021.

"Am transmis la UEFA angajamentul ferm al Bucureştiului de a găzdui meciurile EURO 2020, peste un an, când se va desfăşura Campionatul European. Federaţia Română de Fotbal a susţinut această amânare, acum o săptămână. Ocrotirea familiei fotbalului şi participarea activă la măsurile recomandate de Guvernul României şi autorităţile internaţionale pentru protejarea sănătăţii publice reprezintă una dintre principalele responsabilităţi ale acestei perioade”, a declarat Răzvan Burleanu, potrivit frf.ro.

Campionatul European de fotbal, care include meciuri şi la Bucureşti, a fost amânat cu un an din cauza coronavirusului, astfel că se va desfăşura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021.

Sursa : news.ro

CSM Bucureşti a suspendat contractele sportivilor pe durata stării de urgenţă... Radu Voina: Cristian Gaţu e internat la Spitalul Militar, ar urma să fie operat mâine după un AVC. Acum ştim că se simte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x