Antena Căutare

FRF a modificat regulamentul privind locurile vacante ramase dupa licentiere

Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal a modificat articolul 20 din ROAF privind locurile vacante ramase in cazul in care unele cluburi din Liga I sau Liga a II-a nu obtin licenta, anunta site-ul oficial al FRF.



a) In cazul in care un club, care a evoluat in Liga I si s-a clasat pe unul dintre locurile 1-14 la sfarsitul campionatului precedent, nu a obtinut licenta, locul ramas vacant va fi ocupat de un club care este cel mai bine clasat intre cluburile retrogradate din Liga I in campionatul respectiv si care detine licenta pentru acest nivel.

b) In cazul in care clubul care nu a obtinut licenta pentru Liga I este un club care a promovat din Liga a II-a, locul vacant va fi ocupat de clubul clasat pe locul 3 in Liga a II-a, sau - daca acesta nu obtine licenta pentru Liga I / nu doreste sa participe in Liga I - de urmatorul club clasat in campionatul Ligii a II-a (in seria din care provine clubul promovat care nu a obtinut licenta sau, dupa caz, din cealalta serie), care a obtinut licenta pentru Liga I.

Cluburile din Liga a II-a care nu obtin licenta, in conformitate cu Regulamentul de licentiere a cluburilor pentru participarea in campionatul national Liga a II-a, vor fi retrogradate in Liga a III-a, locurile vacante urmand a fi ocupate de cluburile retrogradate din Liga a II-a in campionatul precedent si care au obtinut licenta pentru Liga a II-a.

Jurnalul.ro

Intact Images
Cupa Davis: Ungur - Nalbandian, in primul meci. Vezi programul complet al intalnirilor Argentina - Romania!... Pep Guardiola, internat de urgenta la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x