Antena Căutare

FRF a oprit-o pe UTA din lupta pentru promovare

Dupa scandalul retrogradarii Timisoarei si Bistritei in iunie anul acesta, recent a iesit la iveala inca o decizie discutabila a forului condus de Mircea Sandu: depunctarea UTA-ei din sezonul trecut a fost ilegala.

FIFA a remis de curand un comunicat prin care sustine ca depunctarea echipei UTA din sezonul trecut a fost nefondata.

La mijlocul competitiei, Federatia Romana de Fotbal a decis depunctarea aradenilor cu nu mai putin de 12 puncte in cazul datoriei pe care fosta societate, FCM UTA Arad o avea la fotbalistul Vasiljevic. Cea sanctionata a fost insa noua firma, FC UTA SA, care nu a preluat datoriile celei vechi.

Aceasta a fost si argumentarea vice-comisarului Comitetului de Disciplina al FIFA, Wilma Ritter: „Potrivit scrisorii dumneavoastra, clubul mentionat (FCM UTA Arad) nu a participat la competitiile organizate de asociatia dumneavoastra in sezonul 2010-2011 si se confrunta in acest moment cu procedurile insolventei. Prin urmare, am inteles ca asociatia dumneavoastra nu se afla in pozitia de a aplica cererea noastra. In final, va rugam frumos sa ne informati imediat de orice schimbare in ceea ce priveste existenta FCM UTA Arad" se arata in scrisoarea trimisa de forul international Federatie Romane de Fotbal.

Reprezentantii Batranei Doamne au declarat ca iau in calcul posibilitatea de a cere daune FRF-ului. „Important este ca ni s-a facut dreptate, chiar si cu ceva intarziere" a spus patronul Giovani Catanzaritti.

Foto: Hepta

Dinamo - Petrolul in sferturile Cupei. Vezi celelalte partide!... COSR salveaza gimnastica romaneasca. Modificarile Legii Sportului, retrase dupa protestele Comitetului...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x