Antena Căutare

FRF: Andone va lipsi cel puţin două luni de pe teren

Atacantul Florin Andone va lipsi cel puţin două luni de pe teren după accidentarea din meciul cu Gaziantep, astfel că el nu va mai juca în acest an, anunţă FRF.

"Convocat de Cosmin Contra la echipa naţională pentru meciurile cu Suedia şi Spania din această lună, atacantul Florin Andone a suferit o accidentare în ultima partidă disputată pentru Galatasaray, sâmbătă. În urma examenului RMN, diagnosticul iniţial s-a confirmat, din păcate. În urma dialogului dintre staff-ul medical al naţionalei cel al clubului din Istanbul, Florin a suferit o leziune parţială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept şi va absenta cel puţin 2 luni – 2 luni şi jumătate, perioada estimată pentru recuperare", se arată pe site-ul FRF.

Potrivit site-ului oficial al clubului Galatasaray, Andone a suferit o ruptură a ligamentului colateral intern şi o leziune parţială a ligamentului încrucişat anterior, la genunchiul drept.

Clubul turc a precizat că internaţionalul român a început recuperarea, dar nu a menţionat nici perioada de indisponibilitate şi nici dacă este nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Atacantul Florin Andone s-a accidentat, sâmbătă, în meciul Gaziantep - Galatasaray şi a fost schimbat în minutul 11, cu Ryan Babel.

Andone era convocat de selecţionerul Cosmin Contra pentru ultimele meciuri din preliminariile Euro-2020, cu Suedia (15 noiembrie) şi Spania (18 noiembrie).

Sursa : news.ro

Galatasaray a anunţat diagnosticul după accidentarea lui Andone... Cristina Neagu: Răbdarea şi timpul mă vor ajuta să fiu din nou de neoprit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x