Antena Căutare

Fundasul Otelului Galati, Cristian Sarghi, se simte bine. Vezi aici primul interviu dupa accidentare!

La trei zile dupa ce a dat emotii familiei sale, dar si suporterilor, fundasul Otelului Galati, Cristian Sarghi, a dat primul interviu dupa accidetarea suferita pe stadion. Fotbalistul isi aminteste ceva din ce s-a intamplat dupa ce a fost lovit si realizeaza ca a fost la un pas de o tragedie. De asemenea, nu ii poarta pica celui care l-a pus la pamant.

Accidentarea nu i-a sters zambetul de pe buze lui Cristian Sarghi. Cu ochiul drept tumefiat si o fractura de piramida nazala, fundasul galatean se dovedeste cu adevarat de "otel". Nu este suparat pe cel care l-a trimis la pamant, din greseala: "Nu are nicio vina, se putea intampla oricui. Nu am de ce sa fiu suparat".

Ocrotit aproape permanent de sotie, Sarghi a primit la cateva ore de la accidentare si vizita colegilor. Vestile bune vin si de la medici, care spun ca fotbalistul e rezistent si ca se va recupera complet.

Fundasul fostei campioane va mai avea de asteptat cel puþin o luna pana va putea sa isi reia antrenamentele. Chiar si asa, tot va purta o masca de protectie, pentru ca fractura sa se vindece asa cum trebuie.

Scandalul cu Gigi i-a fost fatal: Florin Costea si-a reziliat contractul cu Steaua! ... Laurentiu Reghecampf nu-l mai lasa pe Helmuth Duckadam sa vorbeasca despre echipa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x