Antena Căutare

Fundația Alexandrion organizează pentru al patrulea an consecutiv Gala Trofeelor

Fundația Alexandrion organizează pentru al patrulea an consecutiv Gala Trofeelor. Distinctiile sunt acordate anual de către Fundația Alexandrion în urma consultării cu reprezentanții a peste 20 de redacții sportive din România, dar și a unor instituții publice abilitate.

Distincțiile și recompensele financiare oferite în cadrul evenimentului sunt dedicate sportivilor care au obținut performanțe deosebite în 2018 și reprezintă singurul demers de acest fel organizat și susținut în totalitate de o entitate privată. Ceremonia de premiere, în timpul căreia vor fi oferite cele 10 trofee, va avea loc pe 7 februarie, în București, în prezența a peste 300 de invitați.

Trofeele Alexandrion sunt acordate anual de către Fundația Alexandrion în urma consultării cu reprezentanții a peste 20 de redacții sportive din România, dar și a unor instituții publice abilitate.

În alegerea câștigătorilor se ține cont de reușitele naționale și internațioanle ale sportivilor din anul care s-a încheiat. La edițiile anterioare, au fost oferite deja 34 de trofee.

Fundația Alexandrion organizează pentru al patrulea an consecutiv Gala Trofeelor
Președintele Fundației Alexandrion, Nawaf Salameh, președinte și fondator Alexandrion Group

Printre câștigătorii acestora sunt: Marian Drăgulescu(gimnastică), Elizabeta Samara și Daniela Dodean(tenis de masă), Simona Halep (tenis de câmp), Horia Tecău (tenis de câmp), Anghel Iordănescu (fotbal), Tiberiu Dolniceanu (spadă), Ana Maria Brânză (scrimă), Cristina Neagu (handbal), Cristiana Stancu (arte marţiale) şi Andreea Chiţu (judo), echipa de canotaj 8+1 a României care a cucerit bronzul la Jocurile Olimpice din 2016, Alexandru Bologa (judo), componentele echipei feminine de spadă din 2016, Simona Gherman, Simona Pop, Ana-Maria Popescu și Loredana Dinu, Oana Manea (handbal), perechea Horia Tecău/Florin Mergea (tenis) – vicecampioni JO, Cătălina Ponor (gimnastică), Albert Saritov (lupte), Gianina Beleagă și Ionela Lehaci (canotaj campioană mondială), Loredana Toma (haltere – 3 medalii de aur la Mondiale), Alina Vuc (vicecampioană mondială la lupte), Echipa feminină de canotaj 8+1 a României, formată din: Laura Oprea, Mădălina Bereș, Adelina Maria Bogus, Mihaela Petrila, Viviana Iuliana Bejunariu, Ioana Vrinceanu, Iuliana Popa, Denisa Tilvescu, Daniela Drunceanu (campioană mondială și europeană) sauechipa feminină de tenis de masă formată din: Adina Mihaela Diaconu, Elizabeta Samara, Irina Ciobanu, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs – (campioană europeană). Pentru 2017 castigatorii Trofeelor Alexandrion Speranța au fost: Elena Chiriac (taekwondo WTF); Andra Simion (tenis de câmp); Theo Matican (ciclist paralimpic) si Diana Cimpoca (patinaj).

Ciclismul, polo pe apa sau tenisul de camp sunt de asemenea printre sporturile pe care Fundația le susține. Nici echipele de fotbal, handbal sau rugby nu au fost uitate și beneficiază de suportul Fundației.

Fundația Alexandrion organizează pentru al patrulea an consecutiv Gala Trofeelor

Multipla campioană națională la taekwondo WTF, Elena Chiriac, va prezenta secțiunea Speranțe a celei de a patra ediții a Galei Trofeelor Alexandrion. Sportiva de 16 ani, componentă a lotului național de taekwondo WTF, s-a numărat printre premianții precedentei ediții a Galei Trofeelor Alexandrion. Elena Chiriac, care sustine vlogul de elennaq.com, a îmbinat mai întâi modellingul cu sportul de performanță în România, după care a plecat la Londra pentru studii, unde a debutat în lumea teatrului și a filmului. A fost distribuită în rolul Ninei din „Pescărușul” lui Cehov, Elena a făcut pasul și în lumea filmului, jucând recent în „Amour”, ambele piese fiind jucate la colegiul Westminster Kingsway, unde studiază.

Fundația Alexandrion organizează pentru al patrulea an consecutiv Gala Trofeelor

Mai multe detalii AICI

Veste URIAȘĂ despre Schumacher! Ce a anunțat familia marelui campion! „S-a întâmplat”... Lumea fotbalului, în șoc! Avionul ce îl transporta pe colegul lui Ciprian Tătăruşanu a dispărut fără urmă! Există vreo s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x