Antena Căutare

Gabriel Enache a revenit la Astra Giurgiu

Clubul Astra Giurgiu a anunţat, joi,că fotbalistul Gabriel Enache a revenit la echipa giurgiuveană, el semnând un contract pe doi ani.

Clubul Astra Giurgiu a anunţat, joi,că fotbalistul Gabriel Enache a revenit la echipa giurgiuveană, el semnând un contract pe doi ani.

“Clubul Astra şi jucătorul Gabi Enache au parafat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane, astăzi, jucătorul de 29 de ani luând decizia de a reveni la clubul nostru, de care se despărţise în februarie 2016! Semn că Astra a însemnat ceva pentru jucător (şi, desigur, reciproca este la fel de valabilă), nefiind prima revenire din acest sezon în tricoul echipei noastre, Budescu şi Dandea fiind alte asemenea exemple”, se arată pe site-ul clubului din Giurgiu.

Astra Giurgiu va juca sâmbătă în etapa a zecea a Ligii I, cu Dinamo, pe teren propriu, de la ora 20.30.

Sursa : news.ro

Marcel Bîrsan va arbitra meciul Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova... Claudiu Keşeru a reuşit un hattrick în prima etapă a grupelor Ligii Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x