Căutare Live

Galerie FOTO! Istoria celor mai tari postere ale derby-ului Man United-Man City

United si City blocheaza orasul in derby-ul de la sfarsitul saptamanii. Traditia meciului care aprinde Manchesterul se leaga de fiecare data de un poster care prefateaza intalnirea.

Prezentul i-a adus in poze pe Van Persie, Rooney, Tevez sau Joe Hart, insa lumea nu i-a uitat nici pe Giggs, Cantona, Roy Keane sau Sir Bobby Charlton.

Meciul de duminica va fi a 140-a intalnire dintre "diavoli" si "cetateni". United a castigat 55 de partide, in timp ce City are doar 39 de succese. Razboiul din Manchester s-a terminat de 45 de ori nedecis.

In ultimele cinci confruntari directe, Roberto Mancini l-a invins de trei ori pe Sir Alex Ferguson. In doua partide United a iesit castigatoare.

foto: DailyMail

Margaritescu si Cristi Munteanu, condamnati la inchisoare in dosarul masinilor furate... VIDEO! El a fost dat pe spate de evolutia favoritilor. La propriu...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri