Antena Căutare

Galerie FOTO! Manchester United te poate ajuta in mai multe feluri

Cine nu si-ar dori un transfer la Manchester United? Iata cum o mutare in echipa antrenata de Sir Alex Ferguson iti poate aduce mai mult decat apogeul fotbalistic.

In 2010, la 20 de ani, Chris Smalling semna cu Manchester United. Bifase doar 13 jocuri la Fulham, dar ochiul ager al lui Ferguson a vazut potential in tanarul fundas. Mai tarziu, alt ochi bine pregatit avea sa vada acelasi lucru.

16 jocuri in primul sezon in tricoul lui United si vreo 19 in al doilea.Din cauza unei accidentari, a prins doar noua meciuri in actuala stagiune. Prezentele langa Scholes, Giggs sau Rooney i-au crescut cota lui Smalling, dar si notorietatea in randul "vanatoarelor de fotbalisti".

De ceva vreme, "diavolul" are o relatie cu Sam Cooke, model si DJ. Chimia dintre cei doi a iesit la primul mixaj. O combinatie letala intre formele ei generoase si numele echipei pentru care presteaza Smalling.

VIDEO! E mintea limpede de la Barcelona, dar visa sa ajunga la Real Madrid... Meciul Ungaria-Romania se va disputa fara spectatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x