Căutare Live

Gareth Southgate: Evoluţia Angliei la Euro-2020 va decide dacă rămân selecţioner şi pentru CM-2022

Selecţionerul Gareth Southgate a declarat că evoluţia echipei Angliei la Campionatul European din 2020 va decide dacă el va rămâne la conducerea tehnică şi pentru Cupa Mondială din Qatar, din 2022.

"Rămânerea mea va depinde în principal de turneul nostru de vara viitoare. Dacă nu există motivaţie pentru a continua, atunci acest lucru poate afecta echipa. Sunt realist şi ştiu cât de repede se pot schimba lucrurile", a declarat Southgate.

El este selecţioner al Angliei din 2016 şi are contract până în 2022.

Sub conducerea lui, Anglia a ajuns în semifinale la Cupa Mondială anul trecut şi s-a calificat la Euro-2020 de pe primul loc din grupă.

Sursa : news.ro

Luis Enrique a redevenit oficial selecţionerul Spaniei... Directorul Corona Braşov: Vom face totul pentru a demonstra că nu a fost rea intenţie şi vrem să se reţină că sub nici o...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri