Gata! I-a sunat ceasul! Mourinho pleaca de la Real!

 

Conform cotidianului sportiv iberic "Marca", presedintele lui Real Madrid, don Florentino Perez, a luat decizia de a se desparti de antrenorul Jose Mourinho, indiferent de succesele sau insuccesele gruparii de pe stadionul "Santiago Bernabeu".

Cunoscut drept un timp calm, care nu prea "inghite" declaratiile pompoase si starile de nervozitate, Perez s-a saturat de fitele portughezului in pardesiu: si-a criticat jucatorii, certandu-se cu Sergio Ramos, unul dintre "greii" echipei; a indepartat, usor-usor, legendele trupei: Valdano, Raul, chiar si Zidane, cu care se spune ca nu prea are o relatie tocmai ok; a provocat scandaluri prin declaratiile sale sau prin iesirile necontrolate de dinaintea, din pauza si dupa meciurile de campionat; a "tras" in antrenorii de la echipa secunda; a fost ironic cu publicul de pe "Bernabeu", anuntand ca daca acesta doreste sa-l huiduie, o poate face, urmand a iesi pe teren cu 10 minute inaintea echipei.

Toate acestea, adunate si la distanta astronomica dintre Real si Barca dupa numai 14 etape, au facut ca Perez sa nu mai reziste. "Cred ca Mourinho se sinucide. E probleme lui, dar nu vreau sa traga clubul dupa el", a declarat presedintele unor apropiati. Conform "Marca", avocatii celor doua parti s-au asezat, deja, la masa, pentru a gasi o solutie la despartirea programata pe 30 iunie.

Venit la Real in vara lui 2010, "Mou" a cucerit un titlu de campion, o Cupa si o Supercupa a Spaniei, ramanand acelasi tip arogant.

Foto: Heptafacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe