Antena Căutare

Gata, s-a hotărât! Ce va face Adi Popa după doar opt meciuri pentru Reading

Adi Popa a jucat puține minute în tricoul lui Reading, fiind mai mult rezervă în formația lui Stam, și a avut o discuție cu șefii formației care a ratat de puțin calificarea în Premier League.

Conform presei britanice, Popică le-a transmis oficialilor că nu-și dorește să plece și că va dori să lupte în continuare pentru un loc de titular.

În plus, fostul stelist e convins că după această perioadă de probă în Marea Britanie, va reuși să se impună în primul 11 și să devină om de bază la Reading.

VARIANTA FCSB A PICAT

Gigi Becali și l-ar fi dorit înapoi pe Adi Popa, dar transferul s-a blocat din cauza salariului mult prea mare pe care îl are mijlocașul la Reading.

Englezii n-ar fi spus nu unui împrumut pentru jumătate de sezon, mai ales că Popică nu a fost văzut atât de bine de Jaap Stam.

FOTO: Cum să porți așa ceva?! Cel mai PENIBIL tricou pe care l-ai văzut vreodată va fi purtar de portarii lui Wycombe... Moment ȘOCANT la Wimbledon! Bethanie Mattek-Sands, adversara Soranei, s-a accidentat grav în timpul meciului! Sorana a î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x