Gata, s-a hotărât! Ce va face Adi Popa după doar opt meciuri pentru Reading

Adi Popa a jucat puține minute în tricoul lui Reading, fiind mai mult rezervă în formația lui Stam, și a avut o discuție cu șefii formației care a ratat de puțin calificarea în Premier League.

Conform presei britanice, Popică le-a transmis oficialilor că nu-și dorește să plece și că va dori să lupte în continuare pentru un loc de titular.

În plus, fostul stelist e convins că după această perioadă de probă în Marea Britanie, va reuși să se impună în primul 11 și să devină om de bază la Reading.

VARIANTA FCSB A PICAT

Gigi Becali și l-ar fi dorit înapoi pe Adi Popa, dar transferul s-a blocat din cauza salariului mult prea mare pe care îl are mijlocașul la Reading.

Englezii n-ar fi spus nu unui împrumut pentru jumătate de sezon, mai ales că Popică nu a fost văzut atât de bine de Jaap Stam.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri