Antena Căutare

Gaz Metan Medias - CFR Cluj 1-1 / Remiza pentru Dinamo

CFR a trecut pe primul loc dupa deplasarea de la Medias, insa clujenii ar putea regreta ca nu au invins echipa lui Pustai, mai ales ca Dinamo se poate desprinde sambata la Targu Jiu.

Gaz Metan a deschis scorul in partida cu CFR Cluj, printr-o executie de senzatie a lui Petre, in chiar minutul 3. Totusi, o parte de vina la reusita medieseanului a avut-o Eduard Stancioiu, fostul jucator al Sportului imitandu-l pe Tatarusanu la golul lui Ola John.

Jucatorii lui Jorge Costa au egalat relativ repede, prin Kapetanos, grecul fiind lansat ideal de argentinianul Peralta. Acesta a fost si rezultatul pauzei, in ciuda ocaziilor de la amebele porti.

In partea a doua, CFR-ul a cautat victoria si putea sa o gaseasca la ocaziile lui Sougou si Vranjes. Totusi cea mai mare a fost cea din prelungiri a aceluiasi Kapetanos, grecul trimitand pe langa desi se afla singur in careul mic al lui Plesca.

In urma remizei, CFR -ul a egalat Dinamo in clasament , insa cainii pot lua avans sambata, daca inving la targu Jiu intr-un meci transmis in direct de Antena 1.

Foto: Intact Images

Mutu, in pericol sa-si vanda casele pentru a plati datoria catre Chelsea... Adrian Porumboiu: "Lui Reghecampf i-s scris Anamaria ce sa spuna"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x