Antena Căutare

Gaz Metan Mediaș - FCSB LIVE VIDEO ONLINE

Gaz Metan Mediaș - FCSB LIVE VIDEO. Super-meci la Mediaș în penultima întâlnire a rundei a 4-a. Liderul surprinzător Gaz Metan Mediaș primește replica FCSB-ului, într-un duel care poate fi urmărit live video online

Gaz Metan Mediaș - FCSB LIVE VIDEO. Super-meci la Mediaș în penultima întâlnire a rundei a 4-a. Liderul surprinzător Gaz Metan Mediaș primește replica FCSB-ului, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Gaz Metan - FCSB este live video online, duminică, de la ora 21:00.

Gaz Metan Mediaș - FCSB LIVE VIDEO. Gazul și FCSB vin după două prestații de-a dreptul încântătoare în runda anterioară a Ligii 1. Echipa lui Nicolae Dică a arătat, după foarte-foarte-foarte mult timp, că știe să joace spectaculos, în acord cu numele din lot, dar mai ales cu sumele plătite pe ele. Roș-albaștrii au trecut cu 4-0 de Poli Iași, echipa care i-a împiedicat să câștige titlul în sezonul trecut. Între timp, FCSB a evoluat și în Europa, acolo unde a remizat, scor 0-0, cu Hajduk Split, în manșa I a turului 3 preliminar UEL.

Gaz Metan Mediaș - FCSB LIVE VIDEO. Și mai spectaculos a fost meciul Gazului lui Mihai Teja. Dintr-o echipă din fundul clasamentului din play-out, Gaz Metan pare revigorată de infuzia de tinerețe de pe banca tehnică, dar mai ales de infuzia de portughezi din lot. Cu un Carlos Fortes în formă de zile mari, Mediașul a trecut de Dinamo, una dintre cele mai solide echipe din acest start de sezon, cu scorul de 3-2. Pe lângă forța ofensivă, Gaz Metan a arătat o forță incredibilă de revenire. De la 1-2 în minutul 47, Mediașul a făcut 3-2 în minutele 56 și 58.

Gaz Metan Mediaș - FCSB LIVE VIDEO. Gaz Metan și FCSB se vor duela pentru a 24 oară într-un meci de Liga 1. Până în prezent, FCSB conduce categoric cu 15-3 la victorii, alte 5 meciuri încheindu-se la egalitate. 10 meciuri s-au jucat între cele două la Mediaș. FCSB s-a impus de 5 ori, Gazul o singură dată, iar 4 meciuri s-au încheiat nedecis.

Gaz Metan Mediaș - FCSB LIVE VIDEO. Deși e pe locul 1, Gaz Metan Mediaș pornește outsider în acest meci, cu o cotă de 4,50 pentru victorie. FCSB, cu un lot mult mai valoros, are acum o cotă cuprinsă între 1,80 și 1,90 pentru succes. Remiza primește cota 3,40.

Gaz Metan Mediaș - FCSB LIVE VIDEO. Pontul recomandat la acest meci este unul bazat pe goluri: ambele înscriu - cotă 2,05

Biletul Zilei 10.08.2018! Meciurile sigure de vineri ne aduc profitul... Biletul Zilei 10.08.2018! Trei meciuri spectacol de vineri au adus un nou câștig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x