Antena Căutare

Gaz Metan Mediaș - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO ONLINE

Gaz Metan Mediaș - Sepsi LIVE VIDEO. Lupta pentru evitarea retrogradării se duce în etapa a 12-a și pe malurile Târnavei Mari. Gaz Metan Mediaș, echipă aflată în necaz, primește vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Gaz Metan - Sepsi este live video online, joi, de la ora 18:30.

Gaz Metan Mediaș - Sepsi LIVE VIDEO. Meciul de la Mediaș pune față în față o echipă Gaz Metan care luptă din răsputeri cu Concordia, FC Voluntari și Poli Timișoara pentru a evita locul 7, care duce direct în ”B” și locul 6, care duce la un baraj pentru supraviețuire cu locul 3 din Liga a 2-a, Chindia Târgoviște. Pentru a-și betona locul cu oxigen de Liga 1, echipa lui Pustai e obligată să câștige acest meci.

Gaz Metan Mediaș - Sepsi LIVE VIDEO. Misiunea Gazului va fi una extrem de dificilă, întrucât Sepsi a pierdut un singur meci în ultimele 11 meciuri din Liga 1, iar în deplasare nu a mai pierdut din 25 februarie 2018, cu FCSB. Eugen Neagoe este un specialist în playout. După ce anul trecut l-a terminat neînvins cu Poli Iași, acum are 6 victorii, 4 remize și un eșec în 11 etape.

Gaz Metan Mediaș - Sepsi LIVE VIDEO. În tur, la Sfântu Gheorghe, Sepsi a câștigat dramatic meciul cu Gazul, după un gol marcat de Simonovski în minutul 90+2. A fost un meci în care Mediașul a condus cu 1-0 timp de 70 de minute după golul lui Rondon. Speranțele Gazului la un succes sunt date de două elemente extrem de importante din această perioadă: 1. Forma echipei lui Pustai, victorie cu Voluntari și evoluție bună cu Timișoara și 2. Sepsi nu mai probleme legate de evitarea retrogradării.

UPDATE 24 mai, 14:44! ATENȚIE, PARIORI!
Cota pe victoria Gazului a scăzut de la 2,30 la 1,70! Se mizează mult pe faptul că Sepsi vine fără obiectiv la Mediaș. Elevii lui Pustai traversează o perioadă bună, iar pariorii au încredere în ”1 solist”.

Gaz Metan Mediaș - Sepsi LIVE VIDEO. Cotele la pariuri suferă ușoare scăderi pe victoria gazdelor. Gazul are o cotă de 2,30-2,35, remiza primește 3,15-3,25, iar victoria lui Sepsi e cotată la 3,10. Un pont de siguranță la acest meci ar fi ”sub 2,5 goluri” la cotă 1,67, pe când un pont la risc e reprezentat de ”1 solist”.

Gigi Becali a anunțat numele antrenorului de la FCSB pentru sezonul viitor. Ce se întâmplă cu Nicolae Dică după ratarea ... Revista presei sportive, 23.05.2018: Dan Petrescu anunță unde vrea să antreneze la anul; Griezmann și-a dat cuvântul pen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x