Antena Căutare

Gazeta Sporturilor: Cotele fotbalistilor din Romania au explodat in 2012

Primul esalon din Romania merge din ce in ce mai bine. Dupa o perioada in care echipele noastre au suferit in Europa, Steaua si CFR Cluj au ajuns din nou in primavara competitiilor europene.

Gazeta Sporturilor: Cotele fotbalistilor din Romania au explodat in 2012
| Intact Images

Site-ul transfermarkt.de, care se ocupa si de cotele de piata ale fotbalistilor romani, arata progresul tuturor echipelor din Liga 1. Unsprezece loturi au o cota de piata mai buna si doar trei au scazut in 2012. Cele patru nou-promovate nu au fost incluse in calcul.

CFR are cea mai mare crestere dupa sezonul extraordinar in care a castigat titlul in Liga 1 si a reusit zece puncte in Liga Campionilor. De la 26 de milioane in februarie 2012, clujenii valoreaza acum 46 de milioane, adica o crestere de 20 de milioane. Felgueiras, Sougou, Luis Alberto, Ivo Pinto, Kapetanos, Cadu si Aguirregaray sunt cei mai scumpi jucatori. CFR a vandut deja un jucator important in aceasta iarna, pe Bastos, pentru 2.500.000 de euro.

Mai multe detalii, in Gazeta Sporturilor

foto: Intact Images

SMS-ul suporterilor! Topul mesajelor sportive de Craciun... Mircea Lucescu, ofertat de Fenerbahce Istanbul. Tehnicianului roman ii expira contractul cu Sahtior in vara lui 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x