Antena Căutare

Gazonul de pe National Arena amana cu o saptamana partida Steaua - Shalke 04

Primul meci al Stelei din grupele Europa League, impotriva lui Schalke 04, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 15 septembrie a fost reprogramata o saptamana mai tarziu, din cauza problemelor cu gazonul de pe National Arena.

Decizia a fost luata dupa o propunere facuta de UEFA si acceptata de cele doua cluburi implicate.

Reprezentantul UEFA a zis ca nu-si asuma riscul de a permite disputarea partidei. Si a spus sa schimbam data, sa se joace peste o saptamana. Dar trebuie sa se stabileasca si sa se ajunga la un acord si cu Schalke, dar si cu televiziunea care transmite meciul. Cei de la Schalke au fost de acord sa amanam meciul pentru data de 21 septembrie. Firma olandeza se va ocupa de gazon si va fi gata pana atunci", a anuntat Gigi Becali la GSP TV.

Dupa problemele cu gazonul de la meciul Romania-Franta din preliminariile Campionatului European din 2012, oficialii UEFA au decis sa trimita doi reprezentanti care sa inspecteze terenul si sa gaseasca impreuna cu Primaria si cu cluburile care isi doresc sa foloseasca arena cea mai buna solutie.

Cei doi inspectori trimisi de forul european au verificat stadionul alaturi de Adrian Oprisan, administratorul Gama Verde SRL, firma care a pus gazonul, presedintele FRF, Mircea Sandu, si directorul departamentului de licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru.

Am stabilit cu gazonul, se rezolva. Va costa 360.000 de euro. Eu am zis 300.000 de euro, dar ei au zis 360.000 si probabil ca voi face ca ei. Cel mai probabil va fi montat luni sau marti. Va fi pus intr-o zi si jumatate, dupa aia poti sa si dansezi pe el. E clar ca 100-110.000 de euro ii va asigura George Copos, ca mi-a promis. Sa vedem ce facem cu Marius Stan. Daca nu plateste, propun Primariei sa nu lase Otelul sa joace pe National Arena", a spus finantatorul Stelei cu cateva ore inainte de a se ajunge la un acord cu forul european.

Marius Stan, presedintele Otelului Galati, a declarat ca o decizie definitiva in privinta disputarii meciurilor din cupele europene pe National Arena se va lua abia vineri, dupa o sedinta la sediul UEFA.

„Astazi, o comisie a forului european a facut o sedinta in regim de urgenta cu membri ai federatiei si urmeaza sa ia niste masuri. Era evident ca, dupa meciul cu Franta, era nevoie sa se traga niste concluzii. Am inteles ca s-au prelevat si probe din gazon si, maine, la sediul UEFA, va avea loc o alta sedinta, in urma careia se vor lua niste masuri concrete, insemnand daca avem sau nu avem voie sa jucam pe National Arena", a spus Stan.

sursa: antena 3

Vaslui nu plange dupa Luchin: L-a luat pe Marius Constantin... Vezi ce oferta a refuzat Mourinho pentru a ramane la Real!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x