Antena Căutare

Gazonul de pe National Arena s-a stricat din nou

Steaua mai are cinci meciuri oficiale pe National Arena, dar terenul e stricat din nou. Rapid si Otelul au si ele emotii.

Steaua si Primaria asteapta iar salvarea de la olandezul pe care Becali l-a adus la Bucuresti dupa meciul Romania-Franta. Batavul care s-a ocupat cu montarea gazonului nou vine sa-l repare. Problema e aceeasi: iarba nu e luminata si incalzita suficient, iar Primaria, proprietara arenei, n-a achizitionat o instalatie care sa rezolve lipsa soarelui de pe gazonul unui stadion acoperit. Instalatia exista si e folosita pe multe stadioane din Europa.

Pana sa aiba si National Arena una, firma olandeza vine zilele viitoare sa repare terenul de urgenta, fiindca mai sunt de jucat destule meciuri pana la sfarsitul anului. Steaua mai are cinci. Adversarele: Chiajna, Brasov, CFR Cluj, AEK Larnaca si Vointa Sibiu. Pe acelasi teren va mai evolua si Otelul, cu Basel, si Rapid, cu Hapoel Tel Aviv.

Ros-albastrii au intrat in alerta imediat dupa partida cu Maccabi. Fotbalistii au atras atentia: "Desi n-a fost ger afara, iarba parea inghetata!". Ei cred ca oamenii care se ocupa de intretinere au scazut temperatura la nivelul gazonului tocmai ca el sa nu se rupa foarte rau. Dar si asa, brazdele au sarit. N-au aratat horror, precum campul de joc de la Romania-Franta, insa s-a deteriorat destul cat s-o ingrijoreze pe Steaua.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Federer a trecut de Roddick si e in semifinale la Basel... Grecia a anuntat lotul pentru amicalele cu Rusia si Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x