Antena Căutare

Gheorghe Hagi a luat foc! Atac dur la adresa celor de la Genk: „De când el nu mai joacă, echipa nu a mai câştigat”

Gheorghe Hagi îi atacă dur pe cei de la Genk. „Regele” mătură cu ei pe jos, spunând că și-au bătut joc de Ianis.

Gheorghe Hagi a luat foc! Atac dur la adresa celor de la Genk: „De când el nu mai joacă, echipa nu a mai câştigat”
Gheorghe Hagi

Belgienii de la Genk au mai pierdut încă un meci fără Ianis Hagi. Gheorghe Hagi a ajuns la capătul răbdărilor și a atacat dur echipa fiului său.

Ianis Hagi joacă meci de meci şi e şi căpitan şi decar doar dacă e la Viitorul, sub supravegherea tatălui său. Deocamdată, când a părăsit formaţia din Ovidiu, a devenit un jucător de echipa a doua la Fiorentina şi unul de rezervă la Genk.

Ce a spus Gheorghe Hagi?

„Dintr-o dată, nu ştiu ce s-a întâmplat. Nici el nu înţelege, nici eu, pentru că lucrurile mergeau fantastic. El era într-o formă şi pe o pantă ascendentă incredibilă. Juca extraordinar de bine, dovedind că echipa câştiga cu el. De când el nu mai joacă, echipa nu a mai câştigat.”

Gheorghe Hagi și-a continuat discursul tăios spunând: „Nu e problema că el a stat un meci, ci că a stat mai multe meciuri. Un meci poţi să nu joci, că eşti obosit, cum s-a zis în public. Dar trebuie să joci, nu poţi să dispari. Atunci, dacă se întâmplă aşa, e ceva...Întrebi de ce şi nu găseşti răspuns. Nimeni n-are răspuns. Nu e bine, pentru că el a fost oprit din creştere. Evoluţiile pe care le avea erau de la bine în sus, spre foarte bine.”

Sursa: adevărul.ro

Citește și:

Gheorghe Hagi a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 320 de lei ca urmare a eliminării de luni

România este condusă de Suedia, scor 2-0, la pauză, în meciul de pe Arena Naţională... Franţa, Turcia, Anglia, Bulgaria şi Islanda au încheiat cu victorii grupele de calificare la Euro-2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x