Antena Căutare

Gheorghe Hagi il vrea pe Ronaldinho la Galatasaray

Tehnicianul lui Galatasaray, Gheorghe Hagi, vrea ca gruparea turca sa il achizitioneze in aceasta iarna pe brazilianul Ronaldinho, de la AC Milan, si a discutat deja cu fratele si impresarul fotbalistului, Roberto de Assis, informeaza cotidianul Aksam, citat de Mediafax.

"Tehnicianul roman a discutat la telefon cu fratele celebrului fotbalist. El a prezentat conducerii un raport in care este mentionata si valoarea jucatorului, 10 milioane de euro. Intelegerea va fi parafata in pauza conpetitionala din iarna, iar daca vor exista probleme, acordul se va incheia la finalul sezonului"


Ronaldinho are contract cu AC Milan pana la finalul sezonului 2010/2011.

Haberoku.net mentioneaza ca printre jucatorii doriti de Hagi la Galatasaray se numara si atacantul Lacina Traore, de la CFR Cluj.

Potrivit cotidianului Milliyet, presedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a declarat ca este optimist in privinta sanselor echipei cu Gheorghe Hagi la conducerea tehhnica. "Hagi este o persoana care stie foarte bine Turcia, atmosfera de pe Kadikoy si importanta derbiului Fenerbahce - Galatasaray Am lasat totul pe mana lui.

Este foarte importanta motivatia, pentru a avea un joc bun, iar Hagi a facut acest lucru, a motivat echipa pentru derbi. Se pot schimba multe in acest sezon. Suntem optimisti in ceea ce ii priveste pe Hagi si echipa", a spus Polat.

sursa: Mediafax

Steaua Bucuresti - Utrecht, ora 22:05/ Ultima sansa pentru calificarea in primavara europeana... VIDEO! MSK Zilina - O. Marseille 0-7/ Dezintegrati!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x