Antena Căutare

Gheorghe Multescu, demis de la Ceahlaul Piatra Neamt

Tehnicianul Gheorghe Multescu a fost demis, sambata, din functia de antrenor principal al echipei Ceahlaul Piatra Neamt, a declarat presedintele de onoare al gruparii nemtene, Gheorghe Stefan.

"Gheorghe Multescu a fost demis. Normal, rezultatul cu Otelul i se imputa domnului Multescu. Eu inca nu am nimic cu el, ca antrenor. Sunt antrenori carora le merge bine la o echipa, dar si antrenori carora nu le merge bine. Vreau sa aduc un antrenor strain. Poate el are noroc mai mult"


Presedintele Consiliului de Administratie al gruparii nemtene, Viorel Mastacaneanu, a declarat ca Multescu nu trebuia sa piarda meciul de vineri, cu Otelul. "Asa am inteles si eu, ca a fost demis. Foarte multe lucruri nu stiu, pentru ca am fost plecat din localitate, dar cred ca i se imputa pierderea meciului cu Galati. Nu trebuia sa piarda acest joc, era un meci pe care mizam sa-l castigam, doream neaparat cele trei puncte. Ne gandim si speram sa numim cat mai repede un alt antrenor", a afirmat Mastacaneanu.

Viorel Mastacaneanu a precizat ca odata cu Multescu, de la Ceahlaul pleaca si preparatorul fizic Yuksel Yesilova, care are probleme de comunicare, deoarece vorbeste doar limbile turca si germana. "Odata cu Gigi Multescu pleaca si Yuksel Yesilova, dar fata de el avem regrete. Ca si preparator fizic, nu avem ce-i imputa. Chiar ne pare foarte rau ca trebuie sa ne despartim de el", a explicat Mastacaneanu.

Formatia Ceahlaul Piatra Neamt a fost invinsa, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Otelul Galati, in etapa a XIX-a a Ligii I. Ceahlaul ocupa in prezent ultimul loc al clasamentului, cu 13 puncte.

Sursa: Mediafax

HCM Constanta, calificata in optimile de finala ale Ligii Campionilor... Chelsea - Manchester City 2-4/ Mancini castiga duelul cu Ancelotti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x