Căutare Live

Gica Popescu, acuzat de uz de fals

FC Brasov il acuza pe fostul international ca a utilizat acte false in cazul Sabrin Sburlea, fapt care a dus la depunctarea echipei de sub Tampa.

Pe langa problemele din dosarul transferurilor in care e acuzat de evaziune alaturi de alti oameni de fotbal, Gica Popescu s-a trezit cu o alta plangere penala.

Astfel, patronul Brasovului, Ioan Neculaie, il acuza pe fostul international de uz de fals in cazul Sabrin Sburlea. Comisia de Disciplina a FRF a depunctat echipa de la poalele tampei pe motiv ca aceasta nu ar fi platit o datorie de 200 000 de euro catre Scoala de Fotbal Gica Popescu in contul jucatorului.

Insa ardelenii contesta existenta creantei, considerand ca la momentul in care l-au achizitionat pe Sburlea, scoala era desfiintata. Se pare ca Gica Popescu a incercat sa-l mute pe actualul rapidist pe Academia de Fotbal de la Targoviste, dupa ce acesta semnase cu FC Brasov.

Neculaie il acuza pe cel care la mijlocul anilor 90 a fost capitanul Barcelonei ca ar fi mituit membrii Comisiei de Dsiciplina din cadrul FRF: "Comisiile nu au fost induse in eroare, ci influentate de Gica Popescu"a spus patronul lui FC Brasov.

Foto: gsp.ro

Lille - Bordeaux 4-5 / Meci nebun in Nodul Frantei... Sepsi a ratat transferul la Dinamo Kiev...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri