Antena Căutare

Gica Popescu: "Jucatorii nationalei si-au pierdut demnitatea. Unde sunt atitudinea si mandria?"

Gica Popescu a comentat in termeni duri evolutia jucatorilor echipei nationale in meciul cu Belarus, incheiat la egalitate, scor 2-2.

"Echipa nationala a ajuns la un nivel de exprimare ingrijorator. Am intalnit o echipa a Belarusului tanara, pe un stadion cu un public extraordinar, dar evolutia noastra a fost groaznica. Ce este cel mai ingrijorator, si asta am constatat la meci, este ca jucatorii echipei nationale au pierdut demnitatea, mandria rezultatului.

Sunt jucatori care nu evolueaza, dar Moti joaca la echipa de pe primul loc din Romania si a gresit la primul gol. E o echipa blazata. Ati vazut cum a tratat Adrian Cristea faza de la golul doi al Belarusului, sunt lucruri la care antrenorul nu are ce face. Pot intelege lipsa de valoare, dar atitudinea, mandria, lipsa de implicare unde sunt? Trebuiau sa joace mai relaxati dupa ce au aflat rezultatul din Bosnia, fara presiunea continuarii competitiei.

As face un lot de 30 de jucatori pe care sa ne bazam, din care Piturca sa aleaga. Unii fotbalisti tineri acum vor fi la maturitate in campaniile viitoare, asa ar trebui sa gandeasca selectionerul. Are o campanie de rodaj, lumea nu se va supara pe Piturca daca nu va califica echipa la Mondialul din 2014.

Dan Petrescu a spus ca nu ne vom mai califica la un Mondial dupa ce ne retragem noi, cei din Generatia de Aur. In 2014, vor fi 16 ani de la ultimul turneu mondial", a spus Gica Popescu la "Recursul Etapei", la GSP TV.

Foto: gsp

Sursa: Intact Images

Burlacu: "Nu e normal ca sportul sa fie mozolit cu evenimente de acest gen"... Ion Craciunescu anunta joi daca vine sau nu la CCA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x