Gigi Becali a confirmat: Alibec pleacă de la FCSB! Va juca într-un campionat de top, dar va avea o misiune imposibilă cu echipa sa

 

În ciuda faptului că nu traversează cea mai bună perioadă a carierei, vârful celor de la FCSB, Denis Alibec, este foarte aproape de un transfer de răsunet. În urmă cu câteva zile, Gigi Becali recunoștea că vârful de 2 milioane adus de la Astra va pleca în iarnă. Acum s-a aflat și destinația acestuia.

Cel mai bun atacant român, în viziunea multor specialiști, Alibec are șanse mari de a evolua în Premier League din iarna lui 2018. După mutarea ratată la Wolverhampton, în Liga secundă, Alibec are acum șansa de a urca o treaptă, în Premier League. 

Conform ultimelor informații, Crystal Palace, ultimul loc din Anglia (0 puncte în 7 etape), caută disperată oameni de gol, iar pe lista scurtă se află și numele lui Denis Alibec, anunță digisport. Fără gol marcat în acest sezon în Anglia și cu Benteke accidentat, Roy Hodgson caută cu disperare un vârf, iar Alibec poate fi soluția perfectă.

Mutarea lui Alibec în Anglia a fost anunțată mai mult sau mai puțin direct de Gigi Becali. Mai întâi, acesta a ieșit public cu o declarație în care a spus că: ”Nu cred că o să-l mai ţinem pe Alibec. A avut oferte, e bun. Eu aşa cred, că nu o să pot să-l mai ţin”. Apoi, la o zi după această declarație, patronul FCSB anunță că va face o ofertă de 500,000 de Euro pentru vârful lui Dinamo, Adam Nemec.

10 milioane de euro ar fi suma pe care Becali ar putea s-o accepte pentru Alibec

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe