Căutare Live

Gigi Becali a primit 14 milioane de Euro pentru Dennis Man! Patronul FCSB a anunțat pe ce sumă își vinde ”perla”

Dennis Man are evoluții tot mai bune în tricoul celor de la FCSB, iar interesul pentru puștiul de 19 ani din lotul vicecampioanei României crește de la o săptămâna la alta. După ce AS Roma oferise 10 milioane de Euro pentru Man în debutul anului, acum omul de gol al FCSB are o altă ofertă uriașă pe numele său.

În viitorul apropiat, Dennis Man ar putea deveni cel mai scump jucător care pleacă din Liga 1. Recordul este deţinut în prezent de Nicolae Stanciu, jucător pe care FCSB l-a vândut la Anderlecht în 2016 pentru 9,8 milioane de euro, bonusuri incluse.

Gigi Becali a dezvăluit azi că a primit 14 milioane de euro pentru tânărul de 19 ani pe care l-a cumpărat cu 400,000 de Euro de la UTA Bătrâna Doamnă în 2016. Șeful FCSB nu a stat pe gânduri și a refuzat banii. Becali visează să încaseze 30 de milioane pentru Man, însă nici 20 nu sună rău.

”Eu am refuzat şi 14 milioane de euro pentru Man, nu doar 11 milioane de la AS Roma. Nu a fost o ofertă oficială, a fost o discuţie la modul 'Îl dai cu 14 milioane? Nu îl dau!' Şi am cerut 30 de milioane. Mă rog să rezist 2 ani la sume de 20 de milioane, 30 de milioane, pentru că vor veni şi ofertele astea", a declarat Becali, conform digisport.

Cota lui Dennis Man a explodat în ultimii ani, ajungând de la 200,000 de Euro în 2016 la 2,2 milioane de Euro în prezent, conform Transfermarkt.com

Biletul Zilei 07.08.2018! Trei meciuri spectaculoase de marți ne-au adus profitul... UNA PE ZI! Danielle, prietena fostului star de la AC Milan, Alexandre Pato, ședință foto de infarct pe plajă...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri