Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Gigi Becali continuă ”curățenia” la FCSB! Un om de națională, OUT din echipa lui Dică: ”Va mai juca doar în Liga a 3-a!”

Meciul Viitorul - FCSB 1-0 continuă să facă ”victime” în rândul jucătorilor lui Nicolae Dică. După ce i-a avertizat pe Alibec, Budescu și Tănase că nu vor mai juca în campionat dacă nu au atitudine de profesioniști, Gigi Becali a ieșit azi cu un nou atac și o excludere din lotul echipei lui Dică.

Patronul FCSB a fost enervat de evoluția unui alt jucător de națională din trupa lui Dică. Gabi Enache, una dintre dezamăgirile roș-albaștrilor din ultimul sezon, a intrat în colimatorul lui Becali. Acesta din urmă a declarat că jucătorul adus de la Astra în 2016 nu va mai prinde nici măcar banca de rezerve la FCSB.

”Nu mi-a plăcut deloc Enache în meciul cu Viitorul. A dat numai mingi lungi, greșite. El e suparat, Enache, ca de ce a venit Benzar. O să vadă el de acum înainte că nu mai prinde nici banca de rezerve la Steaua. Gata. În Liga a 3-a cu el. Rezerva lui Romario Benzar, de acum înainte, va fi Pleașcă”, a spus Becali în urmă cu puține momente.

Dacă în campionat va fi ușor pentru Gigi Becali să-l scoată pe Enache din lot, în cupele europene va fi ceva mai greu. Pe lista UEFA, fundașul de națională i-a luat locul lui Marian Pleașcă, astfel că Dică va fi obligat să apară cu Enache ca rezerva lui Benzar.

Recomandari