Antena Căutare

Gigi Becali despre incidentul lui MM de la Medias: "Il felicit"

Gigi Becali a comentat la GSP TV evenimentele in care a fost implicat Mihai Stoica.

Scandalul in care a fost implicat Mihai Stoica dupa meciul de la Medias ia amploare. In direct la emisiunea Versus, pe GSP TV, un martor anonim a confirmat faptele relatate de Gazeta Sporturilor. Mihai Stoica a lovit o persoana dupa meciul pierdut de Steaua, 0-3.

Martorul a relatat ca managerul Stelei a intrat intr-o altercatie cu un baiat de 24 de ani, pe care l-a lovit, fara a fi provocat de acesta: "L-a luat la bataie chiar sub ochii tatalui sau, in varsta de 65 de ani. Au intervenit Ronny Levy si jucatorii ca sa-l potoleasca, sa nu-l loveasca si pe tatal baiatului".

Intrat ulterior in direct, Mihai Stoica a recunoscut ca a avut o altercatie cu persoana respectiva, fiind provocat: "E adevarat ca am avut o altercatie cu baiatul respectiv, dar am fost provocat. Eu am fost bruscat in doua randuri si am reactionat normal, dar nu cu upercut sau directe. Nu l-am lovit cat sa-i provoc o contuzie. El era beat, m-a jignit si m-a bruscat".

Si Gigi Becali a intervenit in emisiune pentru a-si apara subalternul: „Daca persoana respectiva a injurat Steaua, foarte bine a facut Meme ca a aparat onoarea Stelei. O sa-l felicit pe Meme pentru asta".

sursa: gsp

foto: gsp.ro

Samantha Stosur a castigat US Open... A doua demitere in Liga a doua: Ciorceri l-a inlocuit pe Florin Fabian la carma Ariesului Turda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x