Antena Căutare

Gigi Becali: "Fratii Costea sunt doi mascarici. Ii trimit inapoi lui Mititelu"

Finantatorul Stelei a reactionat din nou nervos dupa infrangerea echipei sale de la Piatra Neamt (0-1). Principalele sale tinte au fost fratii Costea, care au facut iarasi un meci extrem de slab.

"Te lasa mut o astfel de infrangere. S-a vazut de la inceput ca noi nu pasam nimic, jucam numai asa, din inertie, pe cand ei au pasat mereu. Daca ai doi mascarici in fata, adversarilor nu le e teama. Doi pacalici au fost fratii Costea in aceasta seara. Acum l-au stricat si pe Rusescu, parca asta mai juca ceva.

Daca nici singur cu portarul nu mai dai gol, atunci la ce-l mai tinem. La faza golului, Tatarusanu dormea in ghete, iar lui Galamaz ii era frica sa-l atace. Nu am meritat victoria, ce rost mai are sa ma iau de acel 11 metri. Pana la urma, mingea iesea afara, nu prea era faza de penalty.

Problema noastra e ca nu avem atacanti, astia doi ii dau inapoi lui Mititelu. Sa vina sa-i ia si sa nu mai spuna ca l-am pacalit. Din iarna iau alti atacanti, iar p-astia ii veti vedea numai prin tribuna. Nu putem spera la titlu cu jucatori precum Costea sau precum Galamaz.

Ilie Stan ce poate sa faca mai mult. Nu e nici un pericol sa plece.

Articolul continuă după reclamă

Suntem condamnati sa castigam toate meciurile pana la finalul anului, orice alte rezultate ne scot definitiv din lupta pentru titlu. Din iarna trebuie sa aduc neaparat doi atacanti si un mijloc de creatie. Daca nu ma duc eu astia nu se mai motiveaza deloc.", a spus Gigi Becali la finalul meciului.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Fratii Costea, alungati de la Steaua prin SMS... Ceahlaul Piatra Neamt - Steaua 1-0 \ Ros-albastrii ies din lupta pentru titlu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x