Antena Căutare

Gigi Becali nu mai vrea sa se intoarca in Romania, dupa ce a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare

In cursul zilei de azi, Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare. Becali a primit vestea sentintei din Dubai, acolo unde a plecat acum cateva zile cu familia.

Gigi Becali s-ar putea intoarce in tara in aceasta seara, cu prima cursa din directia Dubai, cu escala la Istanbul, avion ce va ateriza la Bucuresti in jurul orei 20:00. Asat daca ne luam dupa declaratiile pe care acesta le facea ieri, atunci cand era inca optimist ca decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie ii va fi favorabila.

Astazi, George Becali s-a declarat extrem de dezamagit de hotararea completului de judecata si spune ca nu se va mai intoarce in tara de rusine, sau cel putin atat timp cat statul roman nu se va schimba. El crede ca este victima unei mari nedreptati si spune ca singura lui preocupare in aceste momente este familia.

Chiar daca sentinta este una cu suspendare, cu siguranta aceasta il va afecta pe milionarul din Pipera, mai ales ca opt ani de acum incolo se va afla sub supraveghere si va trebui sa se prezinte lunar la Politie, pentru a semna un proces verbal. In plus, trebuie sa mai afle sentinta in alte dusare in care este pus sub acuzare si chiar maine, Inalta Curte de Casatie si Justitie s-ar putea pronunta intr-unul din acestea.

George Copos a facut o criza de nervi la Inalta Curte de Casatie si Justitie... Procurorii cer pedepse de 82 de ani de inchisoare pentru greii fotbalului, in "Dosarul Transferurilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x