Gigi Becali: „Pancu se ruga de mine sa-l iau la Steaua”

Patronul din Ghencea a dezvaluit un episod inedit din cariera simbolului rapidist, care il pune intr-o lumina proasta pe actualul rapidist.

Gigi Becali nu a uitat meleul de la partida cu Rapid si sustine ca va continua sa ceara suspendarea lui Pancu si Rui Duarte, iar lui Alexa sa i se aplice o pedeapsa mai mare: „Poate sa se scufunde planeta ca eu nu-i uit. Pot sa uit eu cum vine Pancu sa-i scoata ochii lui Prepelita, sau cand Alexa ii da o palma de vagabond lui Martinovici? Niciodata! Pai ajunsese Surdu sa vina protector bodyguard pentru jucatorii de la Steaua? Razvan Lucescu bate campii cand acuza Steaua."

Europarlamentarul sustine ca ar fi fost la fel de drastic si daca ar fi fost vorba de un jucator de-al lui: „Cand a intrat Mirel Radoi acum ceva timp cu piciorul in pieptul unui jucator (partida cu UTA, desfasurata la Oradea in martie 2007 cand fundasul stelist l-a accidentat dur pe Edson) si i-am reprosat acest lucru"

Patronul din Pipera a dezvaluit si un episod mai putin cunoscut din cariera lui Pancu: „Pancu a vrut sa vina la Steaua, nu ma interesa pe mine de el. E finul lui Victor si am vrut sa-l ajut, el zicea ca sa vina ca nu stiu ce. Auzisem eu de Pancu? Ce treaba aveam cu el? Apoi a venit galeria si i-a zis sa se intoarca la Rapid" a spus Becali.

Foto: Hepta

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri