Antena Căutare

Gigi Becali: „Pancu se ruga de mine sa-l iau la Steaua”

Patronul din Ghencea a dezvaluit un episod inedit din cariera simbolului rapidist, care il pune intr-o lumina proasta pe actualul rapidist.

Gigi Becali nu a uitat meleul de la partida cu Rapid si sustine ca va continua sa ceara suspendarea lui Pancu si Rui Duarte, iar lui Alexa sa i se aplice o pedeapsa mai mare: „Poate sa se scufunde planeta ca eu nu-i uit. Pot sa uit eu cum vine Pancu sa-i scoata ochii lui Prepelita, sau cand Alexa ii da o palma de vagabond lui Martinovici? Niciodata! Pai ajunsese Surdu sa vina protector bodyguard pentru jucatorii de la Steaua? Razvan Lucescu bate campii cand acuza Steaua."

Europarlamentarul sustine ca ar fi fost la fel de drastic si daca ar fi fost vorba de un jucator de-al lui: „Cand a intrat Mirel Radoi acum ceva timp cu piciorul in pieptul unui jucator (partida cu UTA, desfasurata la Oradea in martie 2007 cand fundasul stelist l-a accidentat dur pe Edson) si i-am reprosat acest lucru"

Patronul din Pipera a dezvaluit si un episod mai putin cunoscut din cariera lui Pancu: „Pancu a vrut sa vina la Steaua, nu ma interesa pe mine de el. E finul lui Victor si am vrut sa-l ajut, el zicea ca sa vina ca nu stiu ce. Auzisem eu de Pancu? Ce treaba aveam cu el? Apoi a venit galeria si i-a zis sa se intoarca la Rapid" a spus Becali.

Foto: Hepta

Gazonul de pe Cluj Arena a fost distrus de ciori... Cristiano Ronaldo si Messi, in topul celor mai populari sportivi pe Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x