Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Gigi Becali pregătește încă o ”ieșire” de la FCSB: ”Se sperie de minge. Îi mai dăm 2-3 meciuri și apoi adio!”. Ce jucător adus de curând e vizat

În ciuda rezultatelor pozitive din ultima perioadă înregistrate în Europa League și Liga 1, nu toate sunt lucrurile merg bine pentru jucătorii de la FCSB. Gigi Becali a luat în vizor un jucător din lotul lui Gigi Becali, despre care spune că are zilele numărate la echipă.

Folosit titular în derby-ul cu CFR Cluj, nou-venitul de la FC Botoșani, Cătălin Golofca, a dezamăgit total în Gruia, iar la meciul cu Dinamo nu a prins nici măcar lotul. Astăzi, Gigi Becali a explicat decizia luată și a anunțat că fostul golgheter din Botoșani mai are puține ocazii de a mai demonstra ceva în tricoul FCSB.

”De ce nu a jucat Golofca ieri, cu Dinamo? Păi cum să joace ?! Nu ați văzut că a fost titular cu CFR Cluj și nu a făcut nimic. A fugit de toate mingile. Așa nu ai cum să prinzi nici măcar banca de rezerve la Steaua. Adio, tată.

Eu încă mai am încredere în el, chiar dacă în meciul cu CFR se speria de minge. Îi mai dăm 2-3 meciuri și vedem ce facem cu el. E posibil să revină la Botoșani. E posibil să îl dăm altundeva”, a spus patronul FCSB, conform gsp.ro

6 meciuri a jucat Golofca pentru FCSB în Liga 1 și cupele europene, însă nu a marcat niciun gol.

Recomandari