Antena Căutare

Gigi Becali: ''Ronni Levy a spus ca daca e vorba de Steaua, pleaca imediat de la clubul sau''

Chiar daca MM Stoica a evitat sa pronunte numele fostului sau colaborator de la Unirea, Ronni Levy va prelua Steaua de la startul pregatirilor, programate pe 16 iunie. Antrenorul israelian pregateste in acest moment pe Beitar Ierusalim, echipa cu care a terminat pe locul 11.

"Numai timpul va demonstra daca Levy are sau nu valoare de Steaua. Eu inca discut cu alti antrenori, tatonam. Ronni Levy a spus ca daca e vorba de Steaua, pleaca imediat de la clubul sau. Asta s-a intimplat alaltaieri. Astazi s-a vorbit mai serios cu el si i s-a facut o oferta. Poate nu va fi de acord cu ea"





Mihai Stoica spune ca jucatorii Stelei vor afla miine care va fi noul antrenor al echipei din Ghencea in sezonul viitor, managerul ros-albastrilor mentionind insa ca si-ar fi dorit foarte mult sa lucreze cu Ladislau Boloni:

"La noi s-a vorbit de toti antrenorii posibili si imposibili. Am citit o declaratie a lui Petre Grigoras si trebuie sa spun ca el nu a fost niciodata pe lista mea. La Boloni a fost o oferta semi-oficiala, i-am trimis un e-mail in care ii prezentam propunerea noastra, dar intrucit termenul pe care ni l-a cerut a fost unul inacceptabil, am renuntat.

Sursa: Gsp.ro

Foto: Gsp.ro

EXCLUSIV! Bergodi este noul antrenor al Stelei... Hagi a acceptat functia de selectioner, Iordanescu va fi director coordonator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x