Antena Căutare

Gigi se compara cu Tanase: „Eu, daca beau o sticla de whisky, mor, pe bune. Tanase, nu ai treaba cu el”

Gigi Becali nu poate tine pasul cu Cristi Tanse cand vine vorba de petreceri. Nici colegul mai tanar al fotbalistului, Chipciu, nu a invatat inca de la Dodel cum sa isi echilibreze viata de noapte cu cea de sportiv.

„Eu, daca beau 100 de grame de whisky, ametesc imediat. Cant, dansez, imediat ma imbat,” a declarat Gigi Becali. Cristi Tanase l-ar baga sub masa pe finantatorul Stelei daca s-ar pune sa bea cot la cot. Gigi Beclai nu se considera rea rezistent la bautura: „Eu, daca beau o sticla de whisky, mor, pe bune”.

Latifundiarul din Pipera chiar il lauda pe Dodel pentru ca dupa o noapte de petrecere se prezinta impecabil pe teren, la fel cum faceau pe vremuri si legendele Iovan si Bumbescu: „Tanase, nu ai treaba cu el. Este monument al fortei, e calit tanase”.

Prietenia lui Dodle cu Alexandru Chipciu il cam nemultumeste insa pe Becali :”Lui Tanase nu ai ce sa-i spui. Lui Chipciu ii face rau prietenia cu Tanase”.

Foto: Intact Images

Dragomir: ”Badea mi-a propus sa dau lovitura de start la Dinamo-Barcelona. Asta-mi lipsea, sa iau 50.000 de ...uie!”... Messi vine la Bucuresti pentru amicalul cu Dinamo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x