Antena Căutare

Gluma zilei la Steaua: "Calificarea e meritul cuplului MM-Levy. Ca a plecat la timp"

La finalul meciului cu AEK Larnaca, in care s-a impus cu 3-1 si a obtinut accesul in "16-imile" Europa League, Ilie Stan l-a intepat pe fostul manager al echipei, cu care se afla in razboi: "Cu aceasta performanta le-am inchis gura tuturor contestatarilor care nu ne dadeau nici o sansa si spuneau ca nu avem valoare sa fim la Steaua".

Mai mult, tot dupa partida cu cipriotii, cei din staff-ul tehnic, dar si din administratie, au glumit intre ei ironizandu-l pe Mihai Stoica, dar si pe fostul antrenor, Ronny Levy, propus "principal" la Steaua chiar de fostul manager: "Calificarea in primavara europeana e meritul cuplului MM-Levy. De ce? Ca a plecat la timp si a dat sansa echipei sa faca puncte si sa ajunga in primavara Europa League".

Mihai Stoica si Ronny Levi au plecat in acelasi timp de la Steaua, la finalul lunii septembrie. Mai precis dupa meciul AEK Larnaca - Steaua 1-1, al doilea egal consecutiv in grupa Europa League, dupa 0-0 cu Schalke. In acel moment, echipa statea foarte rau si in campionat, abia pe locul 9, cu doar 11 puncte, cea mai proasta pozitie pe care Steaua s-a aflat in acest sezon.

10 luni a stat Mihai Stoica manager general la Steaua in al doilea mandat, intre noiembrie 2010 si septembrie 2011, precedentul mandat fiind de aproape 5 ani, intre iunie 2002 si mai 2007

Si Gigi e ironic cu MM: "Nu se pricepe, doar le nimereste!"

Patronul Stelei a comentat si el cu ironie calitatile de manager ale lui Mihai Stoica, fostul sau subaltern. "Nu se pricepe MM la jucatori. L-a adus pe Tatu si a confirmat? Foarte bine, asta e nimereala, nu inseamna ca are ochi la jucatori", a declarat Becali ieri.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Muresenii nu au incredere in Tudor. Il cheama pe Craciunescu sa-l supervizeze... Dumitru Dragomir vrea marketingul "nationalei”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x