Antena Căutare

Glumele nu se opresc după prima reacție a lui Ciprian Marica la scandalul în care a fost implicat. Fotbalistul, tachinat pe internet: ”N-ai greșit cu nimic, boss!” 

A trecut o săptămână de zile de la apariția filmulețului în care Ciprian Marica a fost surprins într-un hotel, alături de o femeie măritată, mama a doi copii. După numeroase comentarii și articole de presă, acesta a oferit o reacție în cursul zilei de marți, însă glumele nu s-au oprit. 

Glumele nu se opresc după prima reacție a lui Ciprian Marica la scandalul în care a fost implicat. Fotbalistul, tachinat pe internet: ”N-ai greșit cu nimic, boss!” 
Glumele nu se opresc după prima reacție a lui Ciprian Marica la scandalul în care a fost implicat. Fotbalistul, tachinat pe internet: ”N-ai greșit cu nimic, boss!”

Ciprian Marica este în centrul atenției de când s-a aflat că a avut o aventură cu soția unui prieten, mamă a doi copii. În speranța că glumele se vor opri, însă, fostul fotbalist și-a cerut scuze public, însă fanii au continuat să-l tachineze.

”Ești de judecat pentru simplul fapt că soțul Anei îți era prieten. Și cu asta am spus tot.”/ ”Niciodată nu vei ajunge la destinație, dacă te oprești să dai cu pietre în fiecare câine care latră!”/ ”Nu-l criticații pe băiat că și voi ați jucat în deplasare”, ”Nu ai greșit cu nimic, boss. Ți-ai făcut treaba. Ai ”marcat”.”/ ”Eu încă susțin, ai salvat-o pe Ana din mâna lui Manole”, ”Nu fi trist! În vremurile astea grele, din aventura ta s-au născut niște bancuri foarte bune”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Ciprian Marica, prima reacție după ce a fost prins cu amanta! Fotbalistul are o nouă idee de afaceri: „Nu sunt afectat”

Ciprian Marica, prima reacție oficială de la apariția videoclipului controversat

Ciprian Marica a reacționat printr-un mesaj postat pe Facebook la scandalul monden în care a fost implicat recent.

„Orice faptă bună trece foarte ușor neobservată. Orice greșeală ajunge foarte ușor pe prima pagină.

Dar dacă știam că e nevoie de 4h și nu de ani de muncă, sacrificii și rezultate pentru a fi cine ați făcut să fie în ultima săptămână Ciprian Marica, îmi schimbam strategia încă de acum 20 de ani. Mi-au plăcut munca și performanța în schimb. Eu fraier, nu?

Revin aici cu poziția mea oficială, prilej cu care sper că familia și apropiații mei să nu mai fie hărțuiți după declarații sau știri fabricate pe surse.

Dacă știam că astfel de subiecte întră la categoria “interes național”, aș fi căutat ca pentru fiecare reprezentare a României în echipa națională, fiecare gol, fiecare proiect susținut de Fundația Ciprian Marica, fiecare investiție cu bani munciți să fie presărată cu scandal.

„Nu a fost singurul caz!”. Ciprian Marica, dat de gol! Cui a mai încercat să îi fure iubita! „Înainte să începi ceva, gândește-te cum o să termini”

Omul este suma acţiunilor sale - ce a făcut, ce poate face, ce lasă moștenire. Nimic altceva. A tuturor acțiunilor, un om nu poate fi caracterizat după o singură fapta, indiferent dacă e bună sau rea!

Mi-am trăit cariera între aplauze și înjurăturile adversarilor, nu sunt afectat de răutatea voastră, de plăcerea voastră de a da cu pietre, dar faceți și victime colaterale. Cine dă dreptul celor de pe margine de a răni oameni care nu au greșit, dar care au suferit deja destul de pe urma greșelii altora?

Cum justifică Ciprian Marica apariția filmulețului compromițător: ”Mi-au înscenat totul!” Ce planuri avea fotbalistul e uluitor

Da. Am greșit. Îmi pare rău. Sunt un om care, iată, trăiește fără să știe într-o societate de un alb imaculat, cu oameni fără greșeală. Să nu vă așteptați la alte reacții din partea mea. Nu răspund la glume, injurii sau “sfaturi”. Vă mulțumesc, în schimb, pentru creativitatea generată din grijă pentru mine. Chiar mă gândesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niște tineri talentați.

Aveți grijă de voi! Mi-aș fi dorit să va urez să fiți mai buni! Dar asta e! Să fiți sănătoși!”, a scris Ciprian Marica pe Facebook.

Ionuţ Stroe: Reluarea antrenamentelor sportivilor se va face în patru faze, numai în regim izolat... Carlos Sainz a fost desemnat cel mai bun pilot de raliu din toate timpurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x